WeGrill Young Salamanteri kaasugrilli ulkokäyttöön

690,00 €
SKU
WGY17FI
Tuotekuvaus

WeGrill Young on täydellinen grilli ulkona liikkuvan vapaa-aikaan. Se soveltuu niin terassille, pihalle, parvekkeelle, leirintäalueella kuin myös veneen kannelle. Kolmella keraamisella infrapunakennolla varustettu kaasupoltin varmistaa huippuunsa kehitetyt grillausominaisuudet, kompaktin kokoon taittuvan grillin muodossa. WeGrill Young on täysin hajuton ja savuton kaasugrilli ulkokäyttöön, jota voidaan kuljettaa helposti mukana kaikkialle sen varustukseen kuuluvassa kantokassissa, jossa se vie vain vähän tilaa.

WeGrill Young on täydellinen grilli ulkona liikkuvan vapaa-aikaan. Se soveltuu niin terassille, pihalle, parvekkeelle, leirintäalueella kuin myös veneen kannelle. Kolmella keraamisella infrapunakennolla varustettu kaasupoltin varmistaa huippuunsa kehitetyt grillausominaisuudet, kompaktin kokoon taittuvan grillin muodossa. WeGrill Young on täysin hajuton ja savuton kaasugrilli ulkokäyttöön, jota voidaan kuljettaa helposti mukana kaikkialle sen varustukseen kuuluvassa kantokassissa, jossa se vie vain vähän tilaa. WeGrill Young grilli ei tuota epämiellyttävää hajua eikä savua, jonka ansiosta sen käyttö on mahdollista häiritsemättä naapureita leirintäalueella, metsässä, veneessä ja esimerkiksi pienellä pihalla tai parvekkeella. Sen erittäin nopea kypsennystekniikka mahdollistaa myös kokille nautinnollisen hetken nauttia ystävien kanssa seurustelusta ruuan valmistuksen lomassa. Grilli on purettavissa säilytykseen ja kasattavissa käyttövalmiiksi alle viidessä minuutissa.  

WeGrill grillaus metodi tuottaa polttimon pintaan 850C˚ kuumuuden, jonka muodostaman infranpuna säteilyn avulla ateria pystytään grillaamaan hiiligrillin hiillosta vastaavalla tekniikalla, kuitenkin ilman savua ja häiritsevää käryä. Koska ruokaan kohdistuu hiillosmainen lämpö ylhäältä päin, eivät ruuasta tihkuvat nesteet ja rasvat syty lainkaan palamaan, vaan ne valuvat grillausritilän alapuolella sijaitsevaan rasvankeräys astiaan, josta niiden puhdistus on helppoa. Tämä tekniikka mahdollistaa erittäin nopean kypsennyksen, joka sulkee ravinteet sisälle, menettämättä ruualle tyypillistä aromia, kosteutta ja mehevää rakennetta. Tämä grillaus metodi on myös avain terveelliseen ruuan valmistukseen ilman ylimääräistä rasvaa.

WeGrill grillissä pystyy valmistamaan samoja ateria kokonaisuuksia, joita myös perinteisessä grillissä on mahdollista tehdä ja tämän lisäksi se soveltuu erityisen hyvin lihan kypsennykseen kaksivaiheisesti. Ensin lihan pintaan muodostetaan kunnollinen rapea suutuntuma kypsentämällä grillin ylimmällä tasolla noin yksi minuutti/puoli, jonka jälkeen liha siirretään hitaampaan loppukypsennykseen grillin alemmille tasoille, saaden aikaan erittäin mehukas lopputulos. Lihan kypsyysastetta on vaivatonta säädellä polttimen teho asetuksilla, vaihtamalla grillausritilän etäisyyttä polttimeen sekä loppukypsennyksen ajalla.

Myös aidot Italialaiset pizzat, bruschettat, focacciat ja muut litteä tyyppiset leivonnaiset valmistuvat WeGrill grillissä lisävarusteena myytävän pizzakiven avulla vaivattomasti yläpuolisen infra puna polttimen lämmön alla. Kannattaa kokeilla!

Erittäin helppo puhdistaa

WeGrill grilli on, keraamista infrapunapoltinta lukuun ottamatta, valmistettu kokonaan korkealuokkaisesta 304 ruostumattomasta teräksestä, jonka lisäksi grillin voi nopeasti purkaa osiin, joten se on helppo ja nopea puhdistaa myös esimerkiksi astianpesukoneessa. Lisävarusteena myytävän ruostumattomasta teräksestä valmistetun keittoritilän avulla Young grilliä voidaan käyttää myös tehokkaana infra puna keittimenä. Grilliin on saatavilla myös runsas valikoima muita ruuanvalmistusta helpottavia lisävarusteita.  WeGrill on korkealuokkainen eurooppalainen tuote joka on 100 % suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

WeGrill Young Salamanteri kaasugrilli ulkokäyttöön
WeGrill Young Salamanteri kaasugrilli ulkokäyttöön WeGrill Young Salamanteri kaasugrilli ulkokäyttöön WeGrill Young Salamanteri kaasugrilli ulkokäyttöön WeGrill Young Salamanteri kaasugrilli ulkokäyttöön WeGrill Young Salamanteri kaasugrilli ulkokäyttöön WeGrill kaasugrillit WeGrill and More ALL in 1' Manzo in tavola
Lisätietoja
Teho 850 °C
Polttimet 1 kpl, keraaminen infrapunapoltin
Sivukeitin lisävarusteena keittolevy-yksikkö
Grillauskorkeus -
Grillausala lxs 38 x 28 cm
Grillausalan materiaali 304 ruostumaton teräs
Lämpöritilä -
Lämpömittari -
Pyörät -
Mitat lxsxk 45 x 30 x 37 cm
Paino (kg) 13 kg
Pakkaus 1 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:WeGrill Young Salamanteri kaasugrilli ulkokäyttöön
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top