DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku

1 029,00 €
SKU
9600000472
Tuotekuvaus

Dometic CoolFreeze CFX 40W on tehokas kylmälaukku kylmäsäilytykseen tai pakastukseen. Tehokkaan kompressorin ja paksun kylmäeristyksen ansiosta tämä kylmälaukku on hämmästyttävän hiljainen ja tehokas kestäen kovaakin käyttöä ja kuljetusta paikasta toiseen. CFX 40W on lisäksi suhteellisen kevyt ja helppo kuljettaa.

Kompressorijäähdytysteknologia, jota käytetään Dometicin CFX-sarjassa, tarjoaa mahtavaa jäähdytystehoa. Mutta miten se toimii? Se toimii kylmäaineella, joka muuttuu höyrystimessä nestemäisestä kaasumaiseksi. Samalla haihdutusprosessi sitoo lämpöä itseensä kylmälaitteen sisätilasta, jolloin lämpötila laskee. Kompressori imee kaasumaisen kylmäaineen, tiivistää sen ja siirtää sen lauhduttimeen. Täältä absorboitu lämpö vapautuu ulkoilmaan. Kylmäaine muuttuu uudelleen nesteeksi ja virtaa takaisin höyrystimeen, jossa kierto alkaa alusta. Tuloksena on erinomainen kylmäteho jopa äärimmäisissä ympäristön lämpötiloissa, ja se sopii sekä jäähdytykseen että pakastukseen.

Dometic CoolFreeze CFX:ssä on erittäin vaikuttavia ominaisuuksia. Ensinnäkin siinä on käytetty CFX-erikoiselektroniikkaa, johon sisältyy älykäs automaattinen turbojäähdytys ja muistitoiminto. Se sopii pakastamiseen jopa –22 °C:seen, mutta sitä voidaan käyttää myös aurinkoenergialla. Ulkolämpötilasta riippumatta tämä kylmälaukku tarjoaa ensiluokkaista jäähdytystä ja on erittäin hiljainen. Voit ottaa tämän mainion kylmä- ja pakastuslaukun mukaan minne tahansa! Heavy duty -yksityiskohdat, kuten nurkkavahvikkeet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat ja lujatekoinen kansirakenne varmistavat, että ne kestävät kovempaakin käyttöä ja kuljetusta. Mallien CFX 35W – CFX 100W jäähdytyslämpötilaa voi ohjata ja valvoa kätevästi WiFi-sovelluksen avulla.

TOIMITUSAIKA NOIN 1 VIIKKO TILAUKSESTA

DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku
DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku Dometic CFX 40W DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku
Lisätietoja
Mitat lxsxk 39,8x69,2x46,1 cm
Käyttöenergia 12 V / 24 V - tehontarve 45 W
Kulutus 0,36 Ah/h +20°C, 0,64 Ah/h +32°C
Kylmennyskyky +10 °C ... -22 °C (elektroninen termostaatti)
Paino (kg) 18,5 kg
Tilavuus 41 litraa
Pakastimen tilavuus Ei tietoa
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:DOMETIC CoolFreeze CFX40W kylmä-/pakastusarkku
Arvioni
To Top