Traeger PRO22 pellettigrilli

699,00 €
SKU
01747
Tuotekuvaus

TRAEGER kehitti alkuperäisen pellettigrillin 30 vuotta sitten Mt. Angelissa, Oregonissa. Traeger on edelleen maailman myydyin puulla toimiva grilli, joka on hiottu täydellisyyteensä vuosikymmenien kovalla työllä ja grillaamisella. Traeger muuttaa tapaasi valmistaa ruokaa grillissä, sillä sen tasainen lämmöntuotto takaa herkulliset ateriat jokaisella grillauskerralla. Täytä grillinälkäsi Traegerin kanssa.

Traegerin PRO sarjan perinteiset pellettigrillit on valmistettu kaikenlaisille grillaajille pitmastereista takapihan grillausmestareihin. Traeger Pro vie grillauksen seuraavalle asteelle! 

Kuusi tapaa täydelliseen ruoanvalmistukseen

Kun sytytät Traegerisi, päästät sen todellisen voiman valloilleen. Traegerilla grillaat, savustat, paistat, paahdat, haudutat ja bbq-grillaat – onnistut kaikessa kuten ammattilainen, aina kyljyksistä puu-uunimaiseen pizzaan, savuiseen Mac & cheeseen ja jopa maistuvaan omenapiirakkaan, vain mielikuvituksesi on rajana!

Traegeria on helppo ja vaivaton käyttää, olitpa tekemässä ruokaa nopeasti ja korkealla lämmöllä tai hitaasti ja matalalla lämmöllä, Traeger pitää huolen, että sinulla on aikaa viihdyttää vieraita ja nauttia perheen kanssa ulkona vietetystä ajasta. Grillin kehittynyt grillauslogiikka, yhdistettynä digitaaliseen ohjainyksikköön pitää huolen maukkaan ruuan valmistuksesta jokaisella grillauskerralla. Grillin 22” tynnyri on valmistettu laadukkaasta pulverimaalatusta teräksestä ja sen muotoilu, sekä tuuletin varmistavat tasaisen lämpötilan kautta grillausalan. Puhaltimen ansiosta Traeger grilleissä kaikilla grillaustasoilla ruuan valmistaminen onnistuu samanaikaisesti ja grillaus pinta-ala on pienistä ulkomitoista huolimatta runsas. Grillin ohjausyksikkö on varustettu tarkalla termostaatilla ja kahdella lihan sisälämpötila anturilla, joiden avulla tarkkaillaan oikeaa kypsyysastetta.

Tukevarunkoisen PRO22 pellettigrilli tynnyrin muotoinen grillipesä on valmistettu laadukkaasta pulverimaalatustateräksestä. Grillissä on kahdella tasolla emaloidusta teräksestä valmistettua avoritilää, jotka ovat helposti irrotettavissa. Isolla 3690 cm2 paistoalalla teet samanaikaisesti 24 hampurilaista, 4 kokonaista kanaa!  

PRO22 ei ole ainoastaan pellettigrilli vaan aivan uudenlainen tapa grillata. Ruoanlaiton mahdollisuudet ovat rajoittamattomat. Pellettisäiliöön mahtuu Traegerin pellettiä 8 kg, joten polttoainetta riittää tuntien grillaushetkiin. Käyttämällä Traegerin pellettiä varmistut oikeanlaisesta grillin toiminnasta. Lämpötilaa voidaan säätää laajasti. Grillin LED näytöstä voit seurata grillin sisälämpötilaa avaamatta kupua. Grilli liikkuu helposti sivussa olevan nostokahvan ja laadukkaiden pyöriensä ansiosta myös kiviselläkin pihalla.

Traeger PRO22 pellettigrilli
Traeger PRO22 pellettigrilli Traeger PRO22 pellettigrilli Traeger PRO22 pellettigrilli Traeger PRO22 pellettigrilli Traeger PRO22 pellettigrilli Traeger PRO22 pellettigrilli Traeger PRO22 pellettigrilli How a Traeger Wood Pellet Grill Works Traeger Pro Series 22 | Traeger Grills Traeger Pro Series 22 & 34 | Traeger Wood Pellet Grills
Lisätietoja
Grillauskorkeus -
Grillausala 3.690 cm2
Grillausalan materiaali 2 x emaloitu lankaritilä
Lämpömittari digitaalinen lämmönsäätö
Lämpöritilä -
Pyörät 2 kpl
Mitat (lxsxk) 104 x 69 x 124 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Traeger PRO22 pellettigrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top