Steel Genesi 70 induktioliesi

4 549,00 €
SKU
SteelGenesi70
Tuotekuvaus

Italialaisen Steelin Genesi liedet tarjoavat modernin designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännölliset vapaasti seisovat liedet korkealaatuisista materiaaleista takaavat nautinnon keittiössä vuodesta toiseen. Keittotasossa neljä induktio keittoaluetta. Genesi 70 lieden runko on kestävää 304 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko. Elektronisella ajastuksella varustetun monitoimisen sähköuunin kammio on emaloitua terästä, joka on helppo puhdistaa. CombiSteam höyrysähköuunin kammio on MicroEmbose ruostumatonta terästä, johon ruoka ei tahmaannu kiinni ja joka on helppo puhdistaa. Uuninluukun lasi on kolminkertainen ja niissä on viilennystoiminto. Vakiovarusteena liedessä laakeroidut teleskooppikiskot, varras, sekä pizzakivi. Liesissä noin 6 viikon toimitusaika.

Steel Genesi 70 induktioliesi
Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi Steel Genesi 70 induktioliesi

Italialaisen Steelin Genesi liedet tarjoavat modernin designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännölliset vapaasti seisovat liedet korkealaatuisista materiaaleista takaavat nautinnon keittiössä vuodesta toiseen. Keittotasossa neljä induktio keittoaluetta. Genesi 70 lieden runko on kestävää 304 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko. Elektronisella ajastuksella varustetun monitoimisen sähköuunin kammio on emaloitua terästä, joka on helppo puhdistaa. CombiSteam höyrysähköuunin kammio on MicroEmbose ruostumatonta terästä, johon ruoka ei tahmaannu kiinni ja joka on helppo puhdistaa. Uuninluukun lasi on kolminkertainen ja niissä on viilennystoiminto. Vakiovarusteena liedessä laakeroidut teleskooppikiskot, varras, sekä pizzakivi. 

Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 70 x 60 x 90 (-97) cm
Polttimien teho Ei tietoa
Uunin tilavuus 70 litraa (47 x 43 x 35 cm)
Uunin lämpötila Ei tietoa
Uunin toiminnot A-luokka, 9 toimintoa tai A-luokka, Combi-Steam 10 toimintoa
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Steel Genesi 70 induktioliesi
Arvioni
To Top