Steel Ascot 90 kaasuliesi sähköuunilla

4 500,00 €
SKU
A9F-6W-SS
Tuotekuvaus

Italialaisen Steelin Ascot 90 kaasuliesi sähköuunilla tarjoaa keittiöösi klassisen perinteisen designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännöllinen vapaasti seisova liesi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja takaa nautinnon keittiössä vuodesta toiseen.

Steel Ascot 90 kaasuliesi sähköuunilla
Steel Ascot 90 kaasuliesi sähköuunilla Steel Ascot 90 kaasuliesi sähköuunilla Steel Ascot 90 kaasuliesi sähköuunilla Steel Ascot 90 kaasuliesi sähköuunilla

Italialaisen Steelin Ascot 90 kaasuliesi tarjoaa keittiöösi klassisen perinteisen designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännöllinen vapaasti seisova liesi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja takaa nautinnon keittiössä vuodesta toiseen. Lieden viimeistely värivaihtoehtoja on neljä. Keittotaso vaihtoehtoja on erilaisia, perinteisessä keittotasossa on kuusi messinkikaasupoltinta, joista kaksi on monikehäisiä tehokkaita WOK kaasupolttimia. Polttimet syttyvät jokainen omasta säädinnupistaan. Ascot 90 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä, keittotason runko kestävää 304 ruostumatonta terästä ja siinä on painamalla avautuva säilytyslaatikko. Ascot kaasulidessä on elektronisella ajastuksella varustettu monitoiminen sähköuuni, jonka uunikammio emaloitua Uuninluukun lasi on kolminkertainen ja rungossa on viilennystoiminto. Vakiovarusteena liedessä laakeroidut teleskooppikiskot, varras, sekä pizzakivi.  Saatavana säädettynä neste- tai maakaasulle.

Lisätietoja
Mitat lxsxk 90 x 60 x 90 (-92) cm
Polttimien teho Ei tietoa
Uunin tilavuus 91 litraa
Uunin lämpötila 50-265 ⁰C
Uunin toiminnot A-luokka, 9 toimintoa
Värit Genesi 90 combi Inox
Värit Genesi Ei tietoa
Väri Ei tietoa
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Steel Ascot 90 kaasuliesi sähköuunilla
Arvioni
To Top