Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, musta

4 500,00 €
SKU
AFR9F-NERO
Tuotekuvaus
Steelin tyylikäs ja tilava Ascot jääkaappi ranskalaisilla ovilla tarjoaa paljon säilytystilaa ja selkeät paikat elintarvikkeille ja juomille, josta ne löytyvät nopeasti ja helposti.
Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, musta
Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, musta Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, musta Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, musta Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, musta
Steelin tyylikäs ja tilava Ascot jääkaappi ranskalaisilla ovilla tarjoaa paljon säilytystilaa ja selkeät paikat elintarvikkeille ja juomille, josta ne löytyvät nopeasti ja helposti. Laitteen yläosassa on jääkaappi kahdella ovella ja alhaalla pakastin. Jääkaapin ovessa on kiinteä jääpala-/vesiautomaatti, omalla 4 litran säiliöllä, joten vesikytkentää ei tarvita. Jääkaapissa on Multi Air flow system, joten ilma leviää tehokkaasti taaten nopean ja tasaisen viilennyksen koko jääkaappiin, pitäen elintatvikkeet tuoreina pitkään. Jääkaappi palauttaa lämpötilan oikealle tasolle oven avaamisen jälkeen, laitteessa on myös lämpötilan hälytys, niinpä se myös muistuttaa sulkemaan oven jos se olisi jäänyt auki. Laitteen elektroninen lämpötilansäädin digitaalisella helppokäyttöisellä LED näytöllä, josta voit säätä lämpötiloja myös erikseen. Laitteen Super cool toiminnon avulla viilennät elintarvikkeet nopeasti ja pidät ne tuoreena pidempään ja super freeze toiminnon avulla pakastat elintarvikkeet nopeammin. Lomalle lähtiessä voit kytkeä laitteen lomatilan päälle joka säätää jääkaapin automaattisesti 15 asteeseen. Jääkaapin NoFrost automaattisulatustominto, poistaa laitteeseen kertynyttä kosteutta tehokkaasti, jolloin huurretta tai jäätä ei muodostu elintarvikkeisiin tai laitteen rakenteeseen. Laitetta ei siis tarvitse sulattaa, laite käyttää vähemmän sähköä ja sitä on taloudellisempi käyttää. Jääkaapissa ja pakastimessa on kirkas, energiatehokas LED valaistus. Tilavan jääkaapin sisällä on 3 kpl lasisia hyllyjä, 2 kpl vihanneslaatikkoa kosteuden säädöllä, sekä täysileveä tuoretuotteiden laatikosto joka soveltuu erinomaisesti kalan ja lihan säilyttämiseen. Jääkaapin ovissa on 5 kpl tilavia hyllyjä, sekä irrotettava pullo/tölkkiteline. Pakastimen lokeroissa lineaariset ohjaimet jotka helpottavat pakastimen avaamista.
Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 91 x 77 x 178 cm
Käyttöenergia 220-240 V 50 Hz
Kulutus vuotuinen energian kulutus 410 kW
Kylmennyskyky Ei tietoa
Paino (kg) Ei tietoa
Tilavuus kokonaistilavuus 536 litraa, josta 417 litraa jääkaappi
Pakastimen tilavuus 119 litraa (****)
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Steel Ascot 90 French Door jääkaappi, musta
Arvioni
To Top