Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen

4 000,00 €
SKU
A7S-4-NUVOLA
Tuotekuvaus
Italialaisen Steelin Ascot 70 kaasuliesi tarjoaa keittiöösi klassisen perinteisen designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännöllinen vapaasti seisova liesi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja takaa nautinnon keittiössä vuodesta toiseen. Lieden viimeistely värivaihtoehtoja on neljä, vakiona liedessä kromin väriset nupit, kahvat ja ylälista.
Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen
Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen
Italialaisen Steelin Ascot 70 kaasuliesi tarjoaa keittiöösi klassisen perinteisen designin innovatiivisella huipputekniikalla. Käytännöllinen vapaasti seisova liesi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja takaa nautinnon keittiössä vuodesta toiseen. Lieden viimeistely värivaihtoehtoja on neljä, vakiona liedessä kromin väriset nupit, kahvat ja ylälista. Keittotasossa neljä kaasupoltinta, joista yksi on monikehäinen tehokas messinkinen kaasupoltin. Polttimoiden päällä kaksiosainen valurautainen keittoritilä ja polttimet syttyvät jokainen omasta säädinnupistaan. Ascot 70 lieden runko on kestävää 441 ruostumatonta terästä, keittotaso 304 ruostumatonta terästä. Uunin alla 18 litran säilytyslaatikko, joka avautuu painamalla. Ascot kaasuliettä on saatavana tilavalla 70 litran elektronisella ajastuksella varustetulla monitoimisella sähköuunilla, jonka uunikammio emaloitua terästä tai elektronisella ajastuksella varustetulla monitoimisella CombiSteam höyrysähköuunilla, jonka kammio on MicroEmbose ruostumatonta terästä, johon ruoka ei tahmaannu kiinni ja joka on helppo puhdistaa. Uuninluukun lasi on kolminkertainen ja rungossa on viilennystoiminto. Vakiovarusteena liedessä laakeroidut teleskooppi kiskot, varras, pizzakivi, sekä WOK-pannun valurautainen kehys. Saatavana säädettynä neste- tai maakaasulle.
Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 70 x 60 x 90 (-97) cm
Polttimien teho Ei tietoa
Uunin tilavuus 70 litraa (47 x 43 x 35 cm)
Uunin lämpötila Ei tietoa
Uunin toiminnot A-luokka, 9 toimintoa
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Steel Ascot 70 kaasuliesi sähköuunilla, valkoinen
Arvioni
To Top