LaNordica Rosa puuliesi, vuolukivi

2 109,00 €
SKU
00245 (7015174)
Tuotekuvaus

Italialaisen La Nordica -tehtaan valmistamat, nykyaikaiset puuliedet tuovat mieleen perinteiset puuliedet, joilla mummon mökkiä lämmitettiin. Kotoisan tunnelman luova liesi soveltuu ruoanlaiton lisäksi mökin tai modernin kakkosasunnon lämmittämiseen. Liedet on verhoiltu vuolukivellä, jolla on erinomainen lämmönvarauskyky. Lieden sydän ja keittotaso ovat valurautaa ja uuni on emalipinnoitteinen. Alimmaisena on ulosvedettävä puiden säilytyslaatikko. Ikkunallinen tulipesä ja uuni, jossa myös lämpömittari. 

LaNordica Rosa puuliesi, vuolukivi
LaNordica Rosa puuliesi, vuolukivi LaNordica Rosa puuliesi, vuolukivi LaNordica Rosa puuliesi, vuolukivi LaNordica Rosa puuliesi, vuolukivi LaNordica Rosa puuliesi, vuolukivi

Italialaisen La Nordica -tehtaan valmistamat, nykyaikaiset puuliedet tuovat mieleen perinteiset puuliedet, joilla mummon mökkiä lämmitettiin. Kotoisan tunnelman luova liesi soveltuu ruoanlaiton lisäksi mökin tai modernin kakkosasunnon lämmittämiseen. Liedet on verhoiltu vuolukivellä, jolla on erinomainen lämmönvarauskyky. Lieden sydän ja keittotaso ovat valurautaa ja uuni on emalipinnoitteinen. Alimmaisena on ulosvedettävä puiden säilytyslaatikko. Ikkunallinen tulipesä ja uuni, jossa myös lämpömittari. Saatavana myös Maiolica keraamisella verhoilulla.

  • uunin mitta 33x41x30 cm, 41 litraa
  • tulipesän mitta 27x40x34 cm 
  • valurautainen keittotaso keittopisteellä, joissa irrotettavat renkaat
  • ulosvedettävä säilytyslaatikko 
  • ilmansäädöt: kaksi vaihtoehtoa 
  • uunissa lämpömittari

Toimitusaika noin 3 viikkoa tilauksesta.

Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 103 x 66,6 x 85,1 cm
Teho 6,5 kW - 8,2 kW
Lämmitysala 185 m3
Hormiliitäntä Ø 15 cm keskeltä päältä tai takaa
Kulutus 1,9 kg/h
Paino (kg) 197 kg
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:LaNordica Rosa puuliesi, vuolukivi
Arvioni
To Top