Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla

35,00 €
SKU
mf6
Tuotekuvaus

Petromaxin valurautaisella muffinssivuoalla valmistat suolaiset ja makeat herkut. Vuokaan mahtuu kuusi muffinssia kerrallaan ja sitä on helppo siirrellä kahvan avulla. Vuoka mahtuu valurautaisen padan ft6 ja ft9 sisään. Mikäli haluat käyttää muffinssivuokaa valurautapadan sisällä, suosittelemme, että ostat lisävarusteena myytävän jalallisen tason padan ja vuoan väliin.

Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla
Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla

Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä. Petromaxin valurautatuotteet säilyttävät ominaisuutensa isältä pojalle ja itse asiassa niiden ominaisuudet vain paranevat patinan seurauksena. Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruoanvalmistus rasvan makuineen itseensä ja luovuttaa vivahteet seuraavaan ateriaan. Valurautaiset tuotteet ovat monikäyttöisiä soveltuen ruuanvalmistukseen yhtä lailla niin sähkölieden, kaasukeittimien kaasuliesien, grillien kuin avotulenkin kanssa. Valurautavuoan parhaita ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi on niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä, lisäksi kaikki Petromaxin valurauta tuotteet ovat jo valmiiksi tehtaalla käsitelty siten, että ne voidaan ottaa heti käyttöön ilman erillistä rasvapolttoa.

  • tilavuus 0,78 litraa
  • tilavuus /muffinssi 0,13 litraa
  • paino 3,25 kg
Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 27x27x4,5 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Petromax valurautainen muffinssivuoka kahvalla
Arvioni
To Top