Naps MaxPower lataustehostin 12V

150,00 €
SKU
40590
Tuotekuvaus

Saadaksesi aurinkopaneelista suurimman mahdollisen hyödyn, se pitää yhdistää veneen akustoon Naps MaxPower -ohjausyksikön avulla. Naps MaxPower -ohjausyksikössä on kolme eri lataustoimintoa: maksimitehopisteen seuranta (MPPT), ylläpito- sekä teholataus.

Silloin kun akku on vain osittain latautunut, Naps MaxPower toimii MPPT -tilassa ja varmistaa, että paneelin antama teho käytetään kokonaisuudessaan akun lataamiseen. Verrattuna tavallisiin ohjausyksiköihin Naps MaxPower latausvirrasta saatava hyöty on +45%, kun akussa on vain vähän virtaa, ja +8% kun akku on lähes täysi. Naps MaxPower toimii siis sähköisenä ”vaihdelaatikkona”, joka auttaa sinua saamaan aurinkopaneelistasi kaikissa tilanteissa suurimman mahdollisen hyödyn.

Akun ollessa täysi, MaxPower on ylläpitolataustilassa, jolloin se ylläpitää akun varaustasoa ja siten estää akkua purkautumasta itsekseen. Jos akku on syväpurkautunut, Naps MaxPower teholataa akun ja palauttaa sen täyteen kapasiteettiinsa niin, että akku toimii jälleen tehokkaasti. Pitkälle kehitettyjen lataustoimintojensa lisäksi Naps MaxPower suojaa akkua yli latautumiselta sekä virtaa vuotamasta akusta paneeleille öisin. Naps MaxPowerin ominaisuudet takaavat suurimman mahdollisen hyödyn aurinkopaneelistasi ja samalla ne pidentävät akun elinikää. 

MaxPower ohjausyksikkö aurinkopanelijärjestelmiin. Max. virta 7 A (45V), ylivaraamissuoja.

Naps MaxPower lataustehostin 12V
Lisätietoja
Mitat Ei tietoa
Pakkaus Ei tietoa
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Naps MaxPower lataustehostin 12V
Arvioni
To Top