Napoleon upotettava Prestige BIPRO500 kaasugrilli

2 799,00 €
SKU
BIPRO500RBPSS
Tuotekuvaus

Tämä tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli on omiaan kaikkien laatutietoisten grillaajien terassille tai patiolle.

Grilliosassa on neljä tehokasta putkipoltinta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu infrapuna takapoltin. Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Poltinten päällä on kaksitasoiset lämmöntasauslevyt (ruskistuslevyt), jotka jakavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle. Jokaisen polttimon päällä on yksi ruostumaton harjateräslevy ja lisäksi näiden levyjen välissä toinen levy hieman ylemmällä tasolla. Grillin takaosassa on vertikaalisesti omalla säädöllä toimiva takapoltin, jota käytetään erilaisten paistien ja kebabin valmistukseen lisävarusteena saatavan Rotisserie paistinkääntäjän kanssa. Grillin paistopintoina on jykevät aaltomaiset WAVE™ parilat, jotka ovat 9,5 mm paksua ruostumatonta 304 terästä. LIFT EASE™ rullaava grillikupu on varustettu tukevalla kahvalla, jolloin kuvun nosto ja alas lasku on hallittua. Kuvun mitoitus vie vähemmän tilaa grillin takana, joten grillin sijoitus seinän lähelle on mahdollista. Napoleon BIPRO500 on varustettu NIGHT LIGHT™ grillin sisä valopisteillä ja etupanelissa säädinnuppien taustavalaistus luo grilliin näyttävyyttä ja auttaa grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa.

Napoleon upotettava Prestige BIPRO500 kaasugrilli
Napoleon upotettava Prestige BIPRO500 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO500 kaasugrilli Napoleon upotettava Prestige BIPRO500 kaasugrilli How to Install a Built In Grill Head for Outdoor Kitchen Napoleon Outdoor Oasis Lifestyle Napoleon upotettava Prestige BIPRO500 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 21,7 kW pääpolttimot 16 kW, takapoltin 5,7 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs
Sivukeitin -
Grillauskorkeus -
Grillausala lxs 71x46 cm, 3266 cm²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs (9,5 mm)
Lämpöritilä on, rst lxs 71x23 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät -
Mitat (lxsxk) 82x52,4x61 cm
Paino (kg) 50
Pakkaus 1 kpl; 98x77x64 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon upotettava Prestige BIPRO500 kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top