Napoleon 2-puolinen valurautaparila ROGUE 425 kaasugrilleihin

69,00 €
SKU
56425
Tuotekuvaus

Napoleon kaksipuolinen umpiparila valurautaa ROGUE R425 malleihin. Parilan toinen puoli on tasainen ja toisella puolella aaltomainen uritus. Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä. 

Napoleon 2-puolinen valurautaparila ROGUE 425 kaasugrilleihin
Napoleon 2-puolinen valurautaparila ROGUE 425 kaasugrilleihin Napoleon 2-puolinen valurautaparila ROGUE 425 kaasugrilleihin

Napoleon kaksipuolinen umpiparila valurautaa ROGUE R425 malleihin. Parilan toinen puoli on tasainen ja toisella puolella aaltomainen uritus. Valurauta on painava, vakaa ja erittäin pitkäikäinen materiaali, joka toimii kaikenlaisten raaka‐aineiden kypsennyksessä. Valurautaiset tuotteet säilyttävät hyvät ominaisuutensa isältä pojalle ja itse asiassa ne vain paranevat vanhetessaan patinan seurauksena. Ruokaan siirtyy enemmän makuja joka käyttökerralla, kun työstetty pinta imee ruuanvalmistus rasvan makuineen itseensä ja luovuttaa vivahteet seuraavaan ateriaan. Valurautatuotteiden parhaisiin ominaisuuksiin kestävyyden lisäksi kuuluu niiden kyky jakaa lämpöä tasaisesti ja varastoida energiaa itseensä pitkiäkin aikoja. Valurauta on myös helppokäyttöinen ja sen huolto on hyvin vähäistä.

Lisätietoja
Mitat lxs 29,5 x 45 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon 2-puolinen valurautaparila ROGUE 425 kaasugrilleihin
Arvioni
To Top