Vain 1 jäljellä

Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli

539,00 €
SKU
00790
Tuotekuvaus

Napoleon TravelQ™ PRO285X on laadukas korkeakupuinen kompakti grilli, joka tarjoaa pienen kokonsa rajoissa täysverisen Napoleon grillaus kokemuksen.

Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli
Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli

Napoleon TravelQ™ PRO285X on laadukas helposti pyörillä liikuteltava kompakti grilli, joka tarjoaa pienen kokonsa rajoissa täysverisen Napoleon grillaus kokemuksen. PRO285X:n kokoon taittuva rakenne, mahdollisuus käyttää erilaisia kaasurasioita tekee grillistä monikäyttöisen pienen tarpeen ”ykkösgrillin”, varsinaista ulkokeittiötä täydentävän ”kakkosgrillin”. PRO285X toimii mainiosti parvekkeella tai kuistilla nopeakäyttöisenä grillinä vastaten pienempiin tarpeisiin niin kesällä kuin talvellakin. Automatkailijat, karavaanarit ja veneilijät osaavat arvostaa PRO285X:n laadukkaita materiaaleja, hyviä grillaus ominaisuuksia, kompaktia kokoa, helppoa liikuteltavuutta ja puhdistettavuutta, sekä nopeaa käyttöönottoa. PRO285X grillissä on kaksiosainen renkaanmuotoinen 4,1 kW poltin, jonka sytytyksestä huolehtii Napoleonin varmatoiminen JET FIRE™ sytytin. Grillin runko ja korkea kupu on valmistettu kevytmetallivalusta ja sen WAVE™ paistopinnat ovat posliiniemaloitua valurautaa. Lisäksi tuulelta suojattu höyrynpoisto mekanismi ja ACCU PROBE™ lämpömittari jykevässä kuvussa ovat vain muutamia teknisiä ominaisuuksia joita PRO285X on tarjota. Laadukkaat materiaalit, hyvät grillausominaisuudet, kompakti koko, helppo liikuteltavuus ja puhdistettavuus, sekä nopea käyttöönotto tekevät grillistä aidon Napoleon tuotteen. Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Lisätietoja
Teho4,1 kW
Polttimet2 kpl, ruostumaton teräs
Sivukeitin-
Grillauskorkeus84 cm
Grillausalalxs 54x37 cm, 1998 cm²
Grillausalan materiaalimattaemaloitu valurauta
Lämpöritilälisävarusteena
LämpömittariACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät2 kpl
Mitat(lxsxk) 112x51x101 cm
Paino (kg)24,3 kg
Pakkaus1 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon TravelQ PRO285X kaasugrilli
Arvioni
To Top