Napoleon TQ285 kaasugrilli

399,00 €
SKU
00675
Tuotekuvaus

Napoleon TravelQ™ 285 on laadukas kompakti grilli, joka tarjoaa pienen kokonsa rajoissa täysverisen Napoleon grillaus kokemuksen.

TQ285:n kokoontaittuva rakenne, mahdollisuus käyttää erilaisia kaasupulloja sekä rasioita tekee grillistä monikäyttöisen pienen tarpeen ”ykkösgrillin”, varsinaista ulkokeittiötä täydentävän ”kakkosgrillin” tai erilaisissa harrastuksissa mukana kulkevan matkagrillin. Kahden hengen talouksille, jotka haluavat nauttia herkullisesta grilliruuasta silloin tällöin, luovuttamatta grillaus välineistölle kuitenkaan liian suurta tilaa patiolta, TQ285 tarjoaa oivan mahdollisuuden nostaa grilli esiin vain tarvittaessa, tai antaa sen tyylikkään ulkonäön luoda pientä piristävää väriä ulko-oleskelutiloihin jatkuvasti. TQ285 toimii mainiosti parvekkeella tai kuistilla nopeakäyttöisenä grillinä vastaten pienempiin tarpeisiin niin kesällä kuin talvellakin.

Automatkailijat, retkeilijät, motoristit, caravaanarit sekä veneilijät osaavat arvostaa TQ285:n laadukkaita materiaaleja, hyviä grillaus ominaisuuksia, kompaktia kokoa, helppoa liikuteltavuutta ja puhdistettavuutta, sekä nopeaa käyttöönottoa. TQ285:ta on mahdollista käyttää letkun ja paineensäätimen kanssa normaalilla nestekaasupullolla, jonka lisäksi sen energia lähteenä toimii myös kertakäyttörasia. Tämä ominaisuus tekee grillistä todellisen monitoimimallin liikkuvaan vapaa-aikaan.

TQ285 grillissä on kaksiosainen renkaanmuotoinen 4,1 kW poltin, jonka sytytyksestä huolehtii Napoleonin varmatoiminen JET FIRE™ sytytin. Grillin runko on valmistettu kevytmetallivalusta ja sen WAVE™ paistopinnat ovat posliiniemaloitua valurautaa. Lisäksi tuulelta suojattu höyrynpoisto mekanismi ja ACCU PROBE™ lämpömittari värikkäässä kuvussa ovat vain muutamia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät grillistä aidon Napoleon tuotteen. Travel Q285 grillissä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettu kaksiosainen renkaanmuotoinen poltin, joiden sytytyksestä huolehtii varmatoiminen JET FIRE sytytin.

Grillin runko on valmistettu kevytmetallivalusta ja sen WAVE GRID paistopinnat ovat posliiniemaloitua tarttumatonta valurautaa. Travel Q:ta on mahdollista käyttää letkun ja paineensäätimen kanssa normaalilla nestekaasupullolla, jonka lisäksi sen energia lähteenä toimii myös suoraan grillin runkoon kiinnitettävä pieni vain 0,7kg painava propaanirasia. Tämä ominaisuus tekee grillistä todellisen monitoimimallin liikkuvaan vapaa-aikaan. 

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon TQ285 kaasugrilli
Napoleon TQ285 kaasugrilli Napoleon TQ285 kaasugrilli Napoleon TQ285 kaasugrilli Napoleon TQ285 kaasugrilli Napoleon TQ285 kaasugrilli Napoleon TQ285 kaasugrilli Napoleon TQ285 kaasugrilli Napoleon Portable Series Grills Napoleon Travel Q Portable Gas Grill Napoleon TQ285 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho 4,1 kW
Polttimet 2 kpl, ruostumaton teräs
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus 21 cm
Grillausala lxs 54x37 cm, 1998 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä ei
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät ei
Mitat kasattuna (lxsxk) 61x49x35 cm taitettuna (lxsxk) 61x49x27 cm
Paino (kg) 12 kg
Pakkaus 1 kpl, 66x32x57 cm, 13 kg
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon TQ285 kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top