Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli

379,00 €
SKU
00793
Tuotekuvaus

Napoleon TravelQ™ PRO285 on laadukas korkeakupuinen kompakti grilli kahdella polttimolla, joka tarjoaa pienen kokonsa rajoissa täysverisen Napoleon grillaus kokemuksen.

Pienille perheille, jotka haluavat nauttia herkullisesta grilliruuasta silloin tällöin, luovuttamatta grillausvälineistölle kuitenkaan liian suurta tilaa patiolta, TravelQ™ PRO285 tarjoaa oivan mahdollisuuden nostaa grilli esiin vain tarvittaessa. PRO285 on mahdollisuus käyttää erilaisia kaasupulloja sekä rasioita tekee grillistä monikäyttöisen ja siihen lisävarusteena myytävän kärryn avulla grilli palvelee päivittäisessä tarpeessa vuoden ympäri, sekä harrastuksissa helposti mukaan kulkevana grilliosana. PRO285:ta on mahdollista käyttää letkun ja painesäätimen kanssa normaalilla nestekaasupullolla, jonka lisäksi sen energia lähteenä toimii myös kertakäyttörasia. Tämä ominaisuus tekee grillistä todellisen monitoimimallin liikkuvaan vapaa-aikaan. PRO285 grillissä on kaksiosainen renkaanmuotoinen 4,1 kW poltin, jonka sytytyksestä huolehtii Napoleonin varmatoiminen JET FIRE™ sytytin. Grillin runko ja korkea kupu on valmistettu kevytmetallivalusta ja sen WAVE™ paistopinnat ovat posliiniemaloitua valurautaa. Lisäksi tuulelta suojattu höyrynpoisto mekanismi ja ACCU PROBE™ lämpömittari jykevässä kuvussa ovat vain muutamia teknisiä ominaisuuksia joita PRO285 on tarjota. Laadukkaat materiaalit, hyvät grillausominaisuudet, kompakti koko, helppo liikuteltavuus ja puhdistettavuus, sekä nopea käyttöönotto tekevät grillistä aidon Napoleon tuotteen. Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli
Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrillissä grillattaviin ruokiin saadaan kevytsavua pintaan savulastuputkella. Savulastuputki myydään erikseen. Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon Travel Q Portable Gas Grill Napoleon Portable Series Grills
Lisätietoja
Teho 4,1 kW
Polttimet 2 kpl, ruostumaton teräs
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus -
Grillausala lxs 54x37 cm, 1998 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä Lisävarusteena
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät ei
Mitat (lxsxk) 74x47x38 cm
Paino (kg) 18 kg
Pakkaus 1 kpl, 80x57x44 cm, paino 18 kg
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top