Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli

299,00 €
SKU
00793
Tuotekuvaus

Napoleon TravelQ™ malliston grillit ovat helposti liikuteltavia mukanakin kuljetettavia grillejä.

Napoleon TravelQ™ PRO285 on laadukas, joka tilaan sopiva liikuteltava grilli, joka sopii täydellisesti grillaajille, jotka haluavat nauttia herkullisesta grilliruuasta silloin tällöin, luovuttamatta grillausvälineistölle kuitenkaan liian suurta tilaa patiolta, TravelQ™ PRO285 tarjoaa oivan mahdollisuuden nostaa grilli esiin vain tarvittaessa. Kompaktista koostaan huolimatta TravelQ™ PRO285 on täysverinen Napoleon kaasugrilli 10 vuoden takuuohjelmalla ja on varustettu Napoleon grillien tärkeimmillä ominaisuuksilla tähtäimenään hyvänmakuinen ruoka!   

Mustanpuhuvan TravelQ™ PRO285 grillin tulipesä ja kupu on valmistettu kestävästä kevytmetallivalusta. Grillin korkeassa kuvussa on tuulisuojattu höyryn poistomekanismi, sekä helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™- lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.

TravelQ™ PRO285 grillin kestävässä tulipesässä on kaksi paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua renkaanmuotoista poltinta, joita voidaan säätää ominaan. Polttimet sytytetään molemman polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.

TravelQ™ PRO285 paistoalustat muodostuvat kahdesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa. ROGUE® WAVE™ valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristojonoja. Avoparilassa on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Kapea kosketuspinta soveltuu hyvin vähärasvaiselle lihalle, kanalle, rapeille kasviksille ja esimerkiksi koville juustoille.

Napoleon WAVE™ pariloiden mattaemaloitu valurauta on hyvin resistenssi ruosteelle ja lisäksi siihen ei ruoka pala kiinni yhtä herkästi kuin perinteiseen valurautaan, eikä erillistä rasvapolttoa tarvita. Myös

Napoleon WAVE™ aaltomainen muotoilu helpottaa pintojen puhdistusta, grilliharjan osuessa aina oikeassa kulmassa pintaan, irrottaen kiinni palaneen ruuan tehokkaasti. Emalointi ei irtoa pinnoista ja puhdistukseen voidaan käyttää kaikkia grillin puhdistusharjoja.

TravelQ™ PRO285 malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai toisen avoparilan paikalle. Umpiparila on kooltaan puolet grillin paistopinnasta ja materiaaliltaan samaa mattaemaloitua valurautaa kuin avoparilatkin ja se on myös varustettu kääntöominaisuudella sekä nesteen poistoaukolla. Umpiparilan toinen puoli on tasaista paistopintaa ja toisella puolella on Napoleon WAVE™ grillikuviot.

TravelQ™ PRO285 grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Grillin rasvakuppi sijaitsee grillin osan alapuolella ja se on helposti ulosvedettävissä grillin sivusta puhdistusta varten.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin.

Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli
Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrillissä grillattaviin ruokiin saadaan kevytsavua pintaan savulastuputkella. Savulastuputki myydään erikseen. Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli Napoleon Travel Q Portable Gas Grill Napoleon Portable Series Grills
Lisätietoja
Teho 4,1 kW
Polttimet 2 kpl, ruostumaton teräs
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus -
Grillausala lxs 54x37 cm, 1998 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä Lisävarusteena
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät ei
Mitat (lxsxk) 74x47x38 cm
Paino (kg) 18 kg
Pakkaus 1 kpl, 80x57x44 cm, paino 18 kg
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon TravelQ PRO285 kaasugrilli
Arvioni
To Top