Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli

Tarjoushinta 1 449,00 € Regular Price 1 549,00 €
SKU
00696
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® RSE525 kaasugrilli on, menevä ja muhkea neljäpolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, joka tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla.

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillaus kokemuksen ja juuri oikean kypsyys asteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista. 

ROGUE® grillin tuplakuorinen korkea kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetalli sivuilla ja grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä. RSE mallin säätönupit ovat taustavalaistuja helpottamaan käyttöä hämärtyvinä iltoina sekä luomaan grillille sen oma muista malleista erottuva tyyli. Kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

ROGUE® RSE525 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kolmesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. ROGUE® RSE525 grillin kaasutoiminen, toiseen sivupöytään omana yksikkönään upotettu SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, on myös yksi Napoleonin innovaatioista. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila.

ROGUE® RSE525 grillin takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® RSE525 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

ROGUE® RSE525 grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvan keruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Grillivaunun sivulla on säilytyskori mausteille ja molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Toisessa sivupöydässä on integroituna pullonavaaja, jota kukaan ei vahingossa ota mukaansa. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

TARJOUS
Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli
Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli Napoleon Rogue® SE525SIB Assembly
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 24,6 kW; pääpolttimot 16,6 kW, SIZZLEZONE sivupoltin 3 kW, takapoltin 5 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 3 kW, lxs 23x26 cm
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 73x46 cm, 3360 cm² + SIZZLE ZONE 23x26 cm, 600cm²
Grillausalan materiaali WAVE™ ruostumaton teräs
Lämpöritilä on, lxs 73x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 154x64x123 cm
Paino (kg) 79
Pakkaus 1 kpl; (lxsxk) 99x77x63 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue RSE525 kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top