Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli

Tarjoushinta 1 099,00 € Regular Price 1 349,00 €
SKU
00897
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® RSE425 kaasugrilli on, menevä ja muhkea kolmepolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, joka tarjoaa täydellisen ruuanvalmistus koneen tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla, ehdottomasti markkinoiden monipuolisin kolmepolttimoinen, kolmosten kunkku.

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® RSE425 grillin tuplakuorinen korkea kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetallisivuilla ja grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä. RSE mallin säätönupeissa on taustavalaistus helpottamaan käyttöä hämärtyvinä iltoina, sekä luomaan grillille sen oman muista malleista erottuva tyylin. Kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti. ROGUE® RSE425 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kolmesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman.

ROGUE® RSE425 grillin kaasutoiminen, toiseen sivupöytään omana yksikkönään upotettu SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, on myös yksi Napoleonin innovaatioista. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila. ROGUE® RSE425 grillin takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon.

 NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® RSE425 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

ROGUE® RSE425 grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä.

Grillivaunun sivulla on säilytyskori mausteille ja molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Toisessa sivupöydässä on integroituna pullonavaaja, jota kukaan ei vahingossa ota mukaansa. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

TARJOUS
Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli
Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 20,6 kW; pääpolttimot 12,6 kW, SIZZLEZONE sivupoltin 3 kW, takapoltin 5 kW
Polttimet 3 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 3 kW, lxs 23x26 cm, 600 cm²
Grillauskorkeus 91 cm
Grillausala lxs 59x46 cm, 2700 cm² + SIZZLE ZONE 23x26 cm, 600cm²
Grillausalan materiaali WAVE™ ruostumaton teräs
Lämpöritilä on, lxs 59x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 130x64x123 cm
Paino (kg) 67
Pakkaus 1 kpl; (lxsxk) 86x77x63 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue RSE425 kaasugrilli
Arvioni
To Top