Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla

Tarjoushinta 1 249,00 € Regular Price 1 349,00 €
SKU
00897+69812
Tuotekuvaus

KAUPAN PÄÄLLE VARRASMOOTTORISARJA!

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan liekkiä, jotain vakavampaa, jotain äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® RSE425-1 kaasugrilli on menevä ja muhkea kolmepolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, joka tarjoaa täydellisen ruuanvalmistus koneen tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla, kolmosten kunkku.

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™-lämpömittarista.

ROGUE® RSE425-1 grillin tuplakuorinen korkea kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™   lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Kuvun tuplakuori toimii hyvänä eristeenä esimerkiksi talvi grillauksessa ja estää päällimmäisen kuoren korkeasta lämpötilasta aihetuvan väri muutoksen. RSE425-1 mallin kupu on muita ROGUE® malleja korkeampi, jotta RSE mallissa olevaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua infrapunatakapoltinta ja siihen lisävarusteena saatavaa varrasta päästään hyödyntämään optimaalisesti.        

Napoleon ROGUE® RSE425-1 grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on kolme paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä Napoleon lippulaiva PRESTIGE -sarjasta tuttu kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen lämpöä korkealta ja kovaa, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Grillin polttimet on muotoiltu siten, että liekin lämpö ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyyssuuntaista lämmön tasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja. Seuraavan kerroksen ruskistuslevy on sijoitettu polttimoiden väliin, mutta hieman ensimmäisiä korkeammalle, jolloin kahdesta polttimosta saatava lämpö kohdistuu tehokkaasti levyn harjamaiseen kärkeen ja siitä edelleen kohti grillauspintaa. Tämän toisen tason ansiosta, on grillaustulos erittäin tasaista myös grillauspinnan leveyssuunnassa. Kun grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta.

ROGUE® RSE425-1 polttimien hapensaantia on myös parannettu, verrattuna perinteisiin grilleihin, hyödyntämällä ilman virtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta poltin on varsin energiatehokas ja liekki terävä kärkinen ja tarkka. Tämä on ominaisuus, joka parantaa lämmön säädettävyyttä ja grillausominaisuuksia entisestään. RSE425-1 grillissä onkin tehoa grillauspinnan alla huimat 14,25kW. Lisäksi SIZZLE ZONE™ infrapunasivugrilli tarjoilee järisyttävää lämpöä 4,5kW teholla, jolloin kokonaispaistopintaan suhteutettu teho on yli 51kW/cm2. Pohjapolttimet sytytetään jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja Infrapunapoltin syttyy omalla elektronisella sytytyksellään. RSE mallin kaikki säätönupit ovat taustavalaistuja helpottamaan käyttöä hämärtyvinä iltoina sekä luomaan grillille sen oma muista malleista erottuva tyyli. Kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

ROGUE® RSE425-1 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetuista avopariloista, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen grillauspintojen hyviä ominaisuuksia ovat kestävyys ja helppo puhdistettavuus. Teräspinnat voidaan pestä tiskikoneessa ja niiden puhdistukseen voidaan käyttää jäykillä harjaksilla varustettuja harjoja sekä kaapimia, ilman pelkoa pinnan vaurioitumisesta.       

ROGUE® RSE425-1 malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai toisen avoparilan paikalle. Umpiparila on kooltaan puolet grillin paistopinnasta ja materiaaliltaan mattaemaloitua valurautaa ja se on myös varustettu kääntö ominaisuudella sekä nesteen poistoaukolla. Umpiparilan toinen puoli on tasaista paistopintaa ja toisella puolella on Napoleon WAVE™ grillikuviot. 

Muiden Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös ROGUE® RSE425-1 grilli muuttaa hiiligrilliksi lisävarusteisen hiilikaukalon avulla. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi. 

ROGUE® RSE425-1 grillin takaosassa on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu 5 kW takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. Takapolttimen ja alapolttimoiden lämpöä optimaalisesti säätämällä valmistuvat Napoleon pizzakiven päällä myös parhaat rapeakuoriset pizzat herkullisilla täytteillä.  Paistopinnan yläpuolella sijaitseva lämpöhylly tarjoaa tarvittaessa lisää tilaa. Siinä valmistuvat myös pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on myös helposti poistettavissa grillistä, kun käytetään infrapunatakapoltinta ja siihen lisävarusteena myytävää Rotisserie-varrasta ja varrasmoottoria.

ROGUE® RSE425-1 grilliin on myös integroitu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka sijaitsee upotettuna toiseen alas laskettavaan sivupöytään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila. SIZZLE ZONE™ tuo ROGUE® RSE425-1 grilliin tarvittaessa 888cm2 lisää grillausalaa ja mahdollistaa myös erilaisten ruokien grillaamisen samaan aikaan eri lämpötiloissa. Esimerkiksi herkullisen pihvin valmistuksessa, voidaan kuvun alle asettaa etukäteen (120-140C) lämpötila, tehdä lihan pinnat nopeasti SIZZLE ZONE™ sivugrillillä ja siirtää sitten kauniilla pinnalla varustetut pihvit kuvun alle hitaaseen loppukypsennykseen, jolloin maku on upean mehukas. Sama onnistuu SIZZLE ZONE™ ansiosta myös toisin päin, ensin kypsennys ja lopuksi pinnat. SIZZLE ZONE™ ottaa energiansa samasta kaasupullosta kuin grillin muutkin polttimet ja sillä voi esimerkiksi valmistaa pienen aterian nopeasti alusta loppuun ilman varsinaisen grillin sytyttämistä lainkaan. SIZZLE ZONE™ toimii myös perinteisenä sivukeittimenä, jolla valmistat helposti ja nopeasti aterian herkulliset lisäkkeet ja viet käryävät paistokset pois sisätiloista. SIZZLE ZONE™ infrapunasivukeittimessä on myös magneetilla varustettu kansi, joka ei aukea sivupöydän ollessa alas laskettuna. Kansi muodostaa yhtenäisen pinnan, joka toimii laskutasona, kun SIZZLE ZONE™ ei ole käytössä.

ROGUE® RSE425-1 grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ovilla. Oven takana on säilytystilaa kaikenlaisille tarvikkeille, sekä kaasupullolle. Myös grillin rasvankeruujärjestelmä sijaitsee kaapissa katseilta piilossa ja on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sekä ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erilliseen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit on helppo vetää pois puhdistusta varten. Grillivaunun sivussa on säilytyskori mausteille ja toinen sivupöydistä taittuu alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä. 

TARJOUS
Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla
Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon 2020 Rogue® SE Gas BBQ Grill Commercial Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon 2020 Rogue SE BBQ Grill Series Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 23,75 kW; pääpolttimot 14,25 kW, SIZZLEZONE sivupoltin 4,5 kW, takapoltin 5 kW
Polttimet 3 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 4,5 kW, lxs 24x37 cm
Grillauskorkeus 91 cm
Grillausala lxs 59x46 cm, 2700 cm² + SIZZLE ZONE 24x37 cm, 888 cm²
Grillausalan materiaali WAVE™ ruostumaton teräs
Lämpöritilä on, lxs 59x16 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 130x64x123 cm
Paino (kg) 67
Pakkaus 1 kpl; (lxsxk) 86x77x63 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue RSE425-1 kaasugrilli varrasmoottorilla
Arvioni
To Top