Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli

1 399,00 €
SKU
00695
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® 525SIB kaasugrilli on hyvin varusteltu, menevä ja muhkea neljäpolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla, joka tarjoaa teknisesti erittäin monipuolisen ison grillin, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä häikäisevän rosterinen grilli on täysverinen Napoleon 15 vuoden takuuohjelmalla.

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU- PROBE™ lämpömittarista. 

ROGUE® R525SIB grillin tuplakuorinen korkea kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetalli sivuilla ja grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja infrapunapolttimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

ROGUE® 525SIB mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kolmesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. ROGUE® 525SIB grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasu toiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka toimii omana yksikkönään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii, sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila.

NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® 525SIB grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.     

ROGUE® 525SIB grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Kaapistossa on lisäksi säilytystilaa esimerkiksi grillitarvikkeille ja kaasupullolle. Grillivaunun sivulla on maustekori ja molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden sivusta löytyvät tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta. Kun grilli ei ole käytössä sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli
Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli Napoleon Rogue® 525SIB Assembly Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 19,6 kW; pääpolttimot 16,6 kW, SIZZLEZONE sivupoltin 3 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (0,8 mm 304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 3 kW, lxs 23x26 cm
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 72x46 cm, 3312 cm²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs
Lämpöritilä on, lxs 73 x 12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 144x63x120 cm
Paino (kg) 76 kg
Pakkaus 1 kpl; 99x76,5x63 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R525SIB kaasugrilli
Arvioni
To Top