Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli

1 099,00 €
SKU
00694
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® 525SB kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja tilaan kuin tilaan sopiva muhkea neljäpolttimoinen sivupolttimella varustettu grilli, joka tarjoaa perinteisen, tehokkaan ja monipuolisen ruuanvalmistus keskuksen tyylikkäästi viimeistellyssä, kaapistolla varustetussa kestävässä rungossa. R525 on Napoleon ROGUE® sarjan suurin kokoluokka, jonka kookkaalla grillipinnalla valmistuu suuremmankin porukan eväät; niin suoraa kuin epäsuoraakin grillaustekniikkaa hyväksi käyttäen. Tehokkaalla sivukeittimellä ja ROGUE® ominaisuuksilla varusteltu 525SB on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla. 

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU- PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® 525SB grillin musta kupu on valumetalli sivuilla varustettu ja päältä kestävää posliiniemaloitua terästä. Siinä on helposti luettava tarkka ACCU PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat ja grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä

ROGUE® 525SB paistoalustat muodostuvat kolmesta WAVE™ avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntö ominaisuudella. Avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Parilan toisella puolella on rasvaurilla varustettu leveämpi kosketuspinta ruualle, jonka rakenne on herkkä.  ROGUE® 525SB grillin, tehokas kaasutoiminen Range sivukeitin on upotettu kannen alle toiseen sivupöytään ja molemmat sivupöydät ovat alas laskettavia. Grillin ja sivukeittimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

Napoleon hybridi ROGUE® 525SB grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, NAPOLEON hiilikaukalon avulla, joka myydään grilliin lisävarusteena. Tämä on vain yksi niistä huippuominaisuuksista, joka tekee R525SB grillistä yhden markkinoiden monikäyttöisimmistä nelosista

 ROGUE® 525SB grillivaunussa on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla ja grilli seisoo tukevasti pedestaalijalustalla. Kookkaassa kaapissa on ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä, sekä helppokäyttöiseksi. Kaapistossa on lisäksi säilytystilaa esimerkiksi grillitarvikkeille ja kaasupullolle. Grillivaunun alas laskettavat sivupöydät säästävät tilaa säilytyksessä ja helpottavat sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden sivusta löytyvät tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta. Kun grilli ei ole käytössä se pysyy siistinä, lisävarusteena myytävän mallikohtaisen kankaisen suojahupun alla.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli
Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli Napoleon Rogue® 525SB Assembly Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 19,6 kW; pääpolttimot 16,6 kW, sivukeitin 3 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (0,8 mm 304)
Sivukeitin 3 kW, keittoritilän Ø 20 cm
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 74x46 cm, 3404 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä on, lxs 74x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 144x63x120 cm
Paino (kg) 76 kg
Pakkaus 1 kpl, lxsxk 99x77x61 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R525SB kaasugrilli
Arvioni
To Top