Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli

Tarjoushinta 849,00 € Regular Price 929,00 €
SKU
00693
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® 525PK kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja joka tilaan sopiva muhkea neljäpolttimoinen grilli, joka tarjoaa perinteisen, tehokkaan ja monipuolisen grillin tyylikkäästi viimeistellyssä, kaapistolla varustetussa kestävässä rungossa. 525 on Napoleon ROGUE® sarjan suurin kokoluokka ja 525PK luokan suosituin malli jonka kookkaalla grillipinnalla valmistuu suuremmankin porukan eväät niin suoraa kuin epäsuoraakin grillaustekniikkaa hyväksi käyttäen. Perus käyttäjän tarpeet, enemmän kuin hyvin täyttävä, 525PK on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla.

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillaus kokemuksen ja juuri oikean kypsyys asteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® 525PK grillin kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.

Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä

ROGUE® 525PK grillin NAPOLEON WAVE™ paistoalustat muodostuvat kolmesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntö ominaisuudella. ® WAVE™ avoparilat on muotoiltu siten, että niiden harjamainen muoto on kärjestään terävä, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja kypsentäen tasaisen mehukkaaksi ja rapeaksi. Parilan kääntöpuolella on rasvaurilla varustettu leveämpi grillaus alusta, joka ehkäisee tehokkaasti ylimääräisiä leimahduksia. 

NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® 525PK grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi. Tämä on vain yksi niistä huippuominaisuuksista, joka tekee R525PK grillistä yhden markkinoiden monikäyttöisimmistä nelosista. 

ROGUE® R525PK grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ovella. Oven takana on säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille sekä kaasupullolle. Myös grillin rasvan keruu järjestelmä sijaitsee kaapissa katseilta piilossa ja on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Grillivaunun molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

TARJOUS
Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli
Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli Napoleon Rogue® R525 Assembly Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 16,6 kW; pääpolttimot 16,6 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs ( 304)
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 73x46 cm, 3360 cm²
Grillausalan materiaali WAVE™ mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä on, lxs 73x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 144x63x120 cm
Paino (kg) 74
Pakkaus 1 kpl, lxsxk 99x77x61 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R525PK kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top