Vain 2 jäljellä

Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli

Tarjoushinta 999,00 € Regular Price 1 199,00 €
SKU
00874
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®! 

Napoleon ROGUE® R425SIB kaasugrilli on, menevä ja muhkea kolmepolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla, joka tarjoaa suosituimpaan kokoluokkaan teknisesti erittäin monipuolisen, hyvin varustellun grillin, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. ROGUE® 425SIB on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla.

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillaus kokemuksen ja juuri oikean kypsyys asteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® R425SIB grillin tuplakuorinen korkea kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetallisivuilla ja grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja infrapunapolttimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

ROGUE® 425SIB mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. ROGUE® 425SIB grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka toimii omana yksikkönään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila.

NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® 425SIB grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

ROGUE® 425SIB grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Kaapistossa on lisäksi säilytystilaa esimerkiksi grillitarvikkeille ja kaasupullolle.  Grillivaunun sivulla on maustekori ja molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden sivusta löytyvät tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta. Kun grilli ei ole käytössä, sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

TARJOUS
Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli
Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli Napoleon Rogue Series Gas Grills Napoleon Rogue® R425SIBPBE Assembly
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 15,6 kW; pääpolttimot 12,6 kW, SIZZLEZONE sivupoltin 3 kW
Polttimet 3 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 3 kW, lxs 23x26 cm
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 60x46 cm, 2760 cm² + SIZZLE ZONE 23x26 cm, 598 cm²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs
Lämpöritilä on, lxs 60x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 130x63x120 cm
Paino (kg) 64 kg
Pakkaus 1 kpl; 86x77x60 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R425SIB kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top