Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli

899,00 €
SKU
00873
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® R425SB kaasugrilli on laadukas, innovatiivinen, muhkea kolmipolttimoinen perinteisellä sivukeittimellä varustettu grilli, joka tarjoaa suosituimpaan kokoluokkaan monipuolisen grillin tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. ROGUE® sarjan keskikokoinen malli on monessa mielessä mukiin menevä, sopivan kokoinen, hintainen, ominaisuuksiltaan hyvä ja täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla. 

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® 425SB grillin musta kupu on valumetalli sivuilla varustettu ja päältä kestävää posliiniemaloitua terästä. Siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat ja grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä

ROGUE® 425SB grillin paistoalustat muodostuvat kahdesta WAVE™ avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntö ominaisuudella. Avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Parilan toisella puolella on rasvaurilla varustettu leveämpi kosketuspinta ehkäisemään leimahduksia.  ROGUE® 425SB grillin molemmat sivupöydät ovat alas laskettavia ja toiseen sivupöytään on kannen alle, upotettu tehokas kaasutoiminen Range sivukeitin. Grillin ja sivukeittimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® 425SB grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.     

ROGUE® 425SB grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Kaapistossa on lisäksi säilytystilaa esimerkiksi grillitarvikkeille ja kaasupullolle. Grillivaunun alas laskettavat sivupöydät säästävät tilaa säilytyksessä ja helpottavat sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden sivusta löytyvät tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta. Kun grilli ei ole käytössä, sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli
Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli Napoleon Rogue Series Gas Grills Napoleon Rogue® R425SB Assembly Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 15,6 kW; pääpolttimot 12,6 kW, sivukeitin 3 kW
Polttimet 3 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin 3 kW, keittoritilän Ø 20 cm
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 60x46 cm, 2760 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä on, lxs 60x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 130x63x120 cm
Paino (kg) 64 kg
Pakkaus 1 kpl; 86x77x60 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R425SB kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top