Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli

Tarjoushinta 699,00 € Regular Price 729,00 €
SKU
00872
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® 425PK kaasugrilli on kompakti, menevä ja joka tilaan sopiva muhkea tehokas 12,6kW kolmipolttimoinen grilli, joka tarjoaa suosituimpaan kokoluokkaan perinteisen ja monipuolisen grillin tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. ROGUE® sarjan keskikokoinen malli on monessa mielessä mukiin menevä, sopivan kokoinen, hintainen, ominaisuuksiltaan huippu ja täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla, grillausominaisuuksiltaan yksi monipuolisimmista kolmipolttimoisista, ehdottomasti kolmosten kuninkaallisia! 

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillaus kokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® 425PK grillin kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä valumetallisivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä

ROGUE® 425PK grillin NAPOLEON WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntö ominaisuudella. WAVE™ avoparilat on muotoiltu siten, että niiden harjamainen muoto on kärjestään terävä, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja kypsentäen tasaisen mehukkaaksi ja rapeaksi. Parilan kääntöpuolella on rasvaurilla varustettu leveämpi grillaus alusta, joka ehkäisee tehokkaasti ylimääräisiä leimahduksia. 

NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® 425PK grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi. Tämä on vain yksi niistä huippuominaisuuksista, joka tekee R425PK grillistä yhden markkinoiden monikäyttöisimmistä kolmosista.      

ROGUE® R425PK grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ovella. Oven takana on säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille sekä kaasupullolle. Myös grillin rasvankeruu järjestelmä sijaitsee kaapissa katseilta piilossa ja on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sekä ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Grillivaunun molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

TARJOUS
Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli
Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli Napoleon Rogue® R425 Assembly Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 12,6 kW; pääpolttimot 12,6 kW
Polttimet 3 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 60x46 cm, 2760 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä on, lxs 60x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 130x63x120 cm
Paino (kg) 60 kg
Pakkaus 1 kpl; 86x77x60 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R425PK kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top