Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli

Tarjoushinta 690,00 € Regular Price 999,00 €
SKU
00788
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, jotain aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® 365SIB kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja joka tilaan sopiva muhkea kaksipolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla, joka tarjoaa monipuolisen grillin tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Pieni mutta pippurinen R365SIB on ulkomitoistaan huolimatta täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla. Tämä markkinoiden monipuolisin kaksipolttimoinen on todellinen kakkosten kunkku!

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillaus kokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® 365SIB grillin tuplakuorinen kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä kestävillä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja infrapuna sivupolttimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti. ROGUE® 365SIB grillin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman.

ROGUE® 365SIB grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka toimii omana yksikkönään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila.

NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® 365SIB grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

ROGUE® R365SIB grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ovella. Oven takana on säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille, sekä kaasupullolle katseilta suojassa. Myös grillin rasvankeruu järjestelmä sijaitsee kaapissa katseilta piilossa ja on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sekä ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Grillivaunun sivussa on säilytyskori mausteille. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden sivusta löytyvät tarvikekoukut grillausvälineille Molemmat pöydät taittuvat myös alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

TARJOUS
Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli
Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli Napoleon Rogue Series Gas Grills Napoleon Rogue® R365SIB Assembly Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 12,6 kW; pääpolttimot 9,6 kW
Polttimet 2 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE 3 kW, lxs 23x26 cm
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 51x46 cm, 2346 cm² + SIZZLE ZONE 23x26 cm, 598 cm²
Grillausalan materiaali ruostumaton teräs
Lämpöritilä on, 51x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 122x63x120 cm
Paino (kg) 60
Pakkaus 1 kpl; 86x77x60 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R365SIB kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top