Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli

629,00 €
SKU
00787
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, jotain aitoa liekkiä, ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® 365SB kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja joka tilaan sopiva muhkea, pieni mutta pippurinen kaksipolttimoinen grilli sivukeittimellä, joka tarjoaa perinteisen ja monipuolisen grillin tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä pienen pihan, mökin tai parvekkeen malli on kompaktista koostaan huolimatta täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla. Sisarustensa kanssa ROGUE® 365SB on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja monipuolisimmista kaksipolttimoisista, kakkosten kuninkaallisia! 

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® 365SB grillin kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBETM lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja Range sivukeittimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

ROGUE® 365SB grillin NAPOLEON WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntö ominaisuudella. ROGUE® WAVE™ avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen vuorenhuippua muistuttava pinta, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Parilan kääntöpuolella on rasvaurilla varustettu leveämpi grillaus alusta, joka ehkäisee tehokkaasti ylimääräisiä leimahduksia.  

ROGUE® 365SB grillin toiseen sivupöytään on upotettu kannen alle Napoleonin tehokas Range sivukeitin ja molemmat sivupöydät ovat alas laskettavia. Sivukeittimellä valmistat helposti ja nopeasti aterian herkulliset lisäkkeet ja viet käryävät paistokset pois sisätiloista. Grillin ja sivukeittimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® 365SB grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi. Yksi niistä huippuominaisuuksista, joka tekee R365SB grillistä yhden markkinoiden monikäyttöisimmistä kakkosista.       

ROGUE® R365SB grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ovella. Oven takana on säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille, sekä kaasupullolle. Myös grillin rasvankeruu järjestelmä sijaitsee kaapissa katseilta piilossa ja on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sekä ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Grillivaunun molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli
Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli Napoleon Rogue Series Gas Grills Napoleon Rogue® 365 with Range Side Burner Assembly Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 12,6 kW; pääpolttimot 9,6 kW
Polttimet 2 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin 3 kW, keittoritilän Ø 20 cm
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 51x46 cm, 2346 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä on, 51x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 122x63x120 cm
Paino (kg) 58
Pakkaus 1 kpl; 86x77x60 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R365SB kaasugrilli
Arvioni
To Top