Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli

649,00 €
SKU
00786
Tuotekuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta kuin yhden illan kipinää, jotain vakavampaa, sitä aitoa liekkiä ja äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® 365PK kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja joka tilaan sopiva muhkea, pieni mutta pippurinen 9,6 kW kaksipolttimoinen, joka tarjoaa perinteisen ja monipuolisen grillin tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä pienen pihan, mökin tai parvekkeen malli on kompaktista koostaan huolimatta täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla.

NAPOLEON ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. ROGUE® GRILLAUSJÄRJESTELMÄ koostuu ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetuista yläpuolisilla virtausaukoilla varustetuista energiatehokkaista polttimoista JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja tarkalla tehonsäädöllä, kaksitasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kallistetuilla ruskistuslevyillä varustetusta lämmöntasausjärjestelmästä ja NAPOLEON WAVE™ pariloista, sekä tarkasta ja helppolukuisesta ACCU-PROBE™ lämpömittarista.

ROGUE® 365PK grillin kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.  Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä

ROGUE® 365PK grillin NAPOLEON WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntö ominaisuudella. ROGUE® WAVE™ avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen vuorenhuippua muistuttava pinta, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Parilan kääntöpuolella on rasvaurilla varustettu leveämpi grillaus alusta, joka ehkäisee tehokkaasti ylimääräisiä leimahduksia. 

NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla ROGUE® 365PK grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi. Yksi niistä huippuominaisuuksista, joka tekee R365PK grillistä yhden markkinoiden monikäyttöisimmistä kakkosista.      

ROGUE® R365PK grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ovella. Oven takana on säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille, sekä kaasupullolle. Myös grillin rasvankeruu järjestelmä sijaitsee kaapissa katseilta piilossa ja on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sekä ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Grillivaunun molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sivupöytien päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli
Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli Napoleon WAVE kaksipuoliset avoparilat valurautaa Rogue kaasugrillin ruskituslevyt ruostumatonta terästä ja grillipesä kestävää valualumiinia Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli Napoleon Rogue Series Gas Grills Napoleon Rogue 365 Assembly Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 9,6 kW; pääpolttimot 9,6 kW
Polttimet 2 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 51x46 cm, 2346 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä on, lxs 51x12 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat (lxsxk) 122x63x120 cm
Paino (kg) 56
Pakkaus 1 kpl; 86x77x60 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Rogue R365PK kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top