Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli

6 190,00 €
SKU
00791
Tuotekuvaus

Napoleonin Prestige malliston lippulaiva PRO825 on korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu kaasugrilli, todellinen käsityön huippunäyte. Tyylikäs PRO825 on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli kahdella grilliosalla ja kuvulla ja se on omiaan kaikkien laatutietoisten grillaajien terassille tai patiolle. Napoleon Prestige mallisto puhuttelee ammattilaisia ja kotikeittiön innostuneita kulinaareja ja meitä kaikkia hyvää ruokaa ja laadukkaita tuotteita arvostavia kuluttajia. Meille on myös tärkeää tuotteen hankinnan jälkeinen takuu ja käytön huolettomuus. Prestige PRO825 kaasugrilli on varustettu kahdella SIZZLE ZONE™ infrapuna pohjapolttimolla, infrapunatakapolttimella, sekä savulastulokerolla. PRO825 tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 20 vuoden takuuohjelmalla.

Prestige PRO825 kaasugrillin korkeat LIFT EASE™ tuplakuoriset kuvut ovat korkealuokkaista ruostumatonta terästä kestävillä valumetalli sivuilla ja niissä on helposti luettavat tarkat ACCU-PROBE™ lämpömittarit, joissa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin alumiinivalu tulipesistä isomassa on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Grillissä on savulastulokero omalla pohjapolttimellaan, joten halutessa kevytsavun pintamakua saadaan luotua ruokaan. Pienempi grilliosa on varustettu kahdella erikseen säädettävällä SIZZLE ZONE™ infrapuna pohjapolttimolla, joiden väliin on asennettu erillinen keskipoltin lämmön ylläpitoon. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan, jolloin pihvejä valmistettaessa lihan syyt sulkeutuvat ja paisti pysyy mehukkaana.

Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja infrapuna pohjapolttimoiden säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti. Prestige PRO825 grillin sisällä on valaistus ja etupanelissa NIGHT LIGHT™ säädinnuppien taustavalaistus auttamaan grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa. Säätönuppien taustavalo muuttuu punaiseksi, kun poltin on päällä ja siniseksi sen ollessa pois päältä. 

Prestige grillin WAVE™ paistoalustat koostuvat neljästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Isomman grilliosan takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla Prestige PRO825 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

Prestige PRO825 grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, tehokas kaasutoiminen sivukeitin, jonka ulompi rengas on valurautainen rengaspoltin ja keskiössä infrapunapoltin. Sivukeittimen keittoritilä on käännettävä, jolloin sitä voidaan käyttää tasapohjaisilla keittoastioilla tai toiselta puoleltaan pyöreäpohjaisen WOK-pannun kanssa. Toisessa sivupöydässä upotettuna jää-/marinointiastia leikkuulaudalla. 

Tukevassa grillivaunussa on tilava kaapisto valaistuksella, kahdella hitaasti sulkeutuvalla vetolaatikolla ja ovilla. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan hyllyjen lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon Prestige PRO825 säätönupeissa on taustavalaistus, kun nupin valo on sininen poltin on kiinni ja kun se on punainen niin poltin on päällä.
Napoleon Prestige PRO825 säätönupeissa on taustavalaistus, kun nupin valo on sininen poltin on kiinni ja kun se on punainen niin poltin on päällä. Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 pienemmän kuvun alla on kaksi SIZZLE ZONE pohjapoltinta ja niiden välissä yksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu pohjapoltin. Napoleon Prestige PRO825 on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla takapolttimolla, varrasmoottori myydään erikseen. Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli Napoleon’s Prestige PRO™ Series Grills Product Video Napoleon PRO Tips How to Use Smoker Burner Napoleon’s Prestige PRO™ Series Grills Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 39,2 kW; pääpolttimot 15,2 kW, takapoltin 5,7 kW, sivukeitin 5,3 kW, SIZZLE ZONE polttimet 8 kW, keskipoltin 2,5 kW ja savustuslastulokero poltin 2,5 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (1,7 mm 304)
Sivukeitin 5,3 kW, keittoritilän halkaisija 25 cm
Grillauskorkeus 92,5 cm
Grillausala lxs 72x46, 3312 cm² cm ja lxs 47x46 cm, 2162 cm²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs (9,5 mm)
Lämpöritilä 2 kpl; lxs 72x46 cm, 3312 cm² ja 47x46 cm, 2162 cm²
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, kaksi lukittavissa
Mitat lxsxk 239x64x130 cm
Paino (kg) 205 kg
Pakkaus 1 kpl, 160x88x139 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli
Arvioni
To Top