Napoleon Prestige PRO665 kaasugrilli

4 099,00 €
SKU
00792
Tuotekuvaus

Napoleonin Prestige PRO665 on korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu kaasugrilli. Tämä tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli on omiaan kaikkien laatutietoisten grillaajien terassille tai patiolle. Napoleon Prestige mallisto puhuttelee ammattilaisia ja kotikeittiön innostuneita kulinaareja ja meitä kaikkia hyvää ruokaa ja laadukkaita tuotteita arvostavia kuluttajia. Meille on myös tärkeää tuotteen hankinnan jälkeinen takuu ja käytön huolettomuus. Prestige PRO665 kaasugrilli on varustettu SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla, infrapunatakapolttimella, sekä savulastulokerolla ja PRO665 tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 20 vuoden takuuohjelmalla.

Prestige PRO665 kaasugrillin korkea LIFT EASE™ tuplakuorinen kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä kestävillä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Grillissä on savulastulokero omalla pohjapolttimellaan, joten halutessa kevytsavun pintamakua saadaan luotua ruokaan.

Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja infrapuna sivupolttimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti. Prestige PRO665 grillin sisällä on valaistus ja etupanelissa NIGHT LIGHT™ säädinnuppien taustavalaistus auttamaan grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa. Säätönuppien taustavalo muuttuu punaiseksi, kun poltin on päällä ja siniseksi sen ollessa pois päältä. 

Prestige grillin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Grillin takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla Prestige PRO665 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

Prestige PRO665  grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka toimii omana yksikkönään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka korkeussäädettävänä grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ ruostumattomasta teräksestä valmistettu avoparila. Toisessa sivupöydässä upotettuna jää-/marinointiastia leikkuulaudalla. 

Tukevassa grillivaunussa on tilava kaapisto valaistuksella ja hitaasti sulkeutuvilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan hyllyjen lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon Prestige PRO665 säätönuppien taustavalaistus sininen kun polttimet ovat kiinni
Napoleon Prestige PRO665 säätönuppien taustavalaistus sininen kun polttimet ovat kiinni Napoleon Prestige PRO665 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665 säätönuppien taustavalaistus punainen kun poltin on päällä Napoleon Prestige PRO665 on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla takapolttimolla, varrasmoottori myydään erikseen. Napoleon Prestige PRO665 säätönupeissa on taustavalaistus, kun nupin valo on sininen poltin on kiinni ja kun se on punainen niin poltin on päällä. Napoleon Prestige PRO665:ssa on SIZZLE ZONE sivupoltin ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ritilällä. Tällä sivupolttimolla voit grillata tai keittää. Napoleon Prestige PRO665 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665 savulastulokeron alla on oma poltin, jolloin grilliin saadaan alhainen lämpötila kevytsavustettaville aineksille. Napoleon Prestige PRO665 kaasugrilli Napoleon’s Prestige PRO™ Series Grills Product Video Napoleon PRO Tips How to Use Smoker Burner Napoleon’s Prestige PRO™ Series Grills Napoleon Prestige PRO665 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 31,2 kW; pääpolttimot 19 kW, takapoltin 5,7 kW, SIZZLE ZONE sivupoltin 4 kW ja savustuslastulokero poltin 2,5 kW
Polttimet 5 kpl, ruostumaton teräs (1,7 mm 304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 4 kW, lxs 24x37 cm
Grillauskorkeus 92,5 cm
Grillausala lxs 94x46 cm, 4324 cm² + SIZZLE ZONE 24x37 cm, 888 cm²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs (9,5 mm)
Lämpöritilä lxs 94x23 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, kahdet lukittavissa
Mitat lxsxk 195x65x130 cm
Paino (kg) 150 kg
Pakkaus 1 kpl, 123x75x138 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Prestige PRO665 kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top