Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli

Tarjoushinta 2 799,00 € Regular Price 2 999,00 €
SKU
00795
Tuotekuvaus

Napoleonin Prestige PRO500 on korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu kaasugrilli. Tämä tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli on omiaan kaikkien laatutietoisten grillaajien terassille tai patiolle. Napoleon Prestige mallisto puhuttelee ammattilaisia ja kotikeittiön innostuneita kulinaareja ja meitä kaikkia hyvää ruokaa ja laadukkaita tuotteita arvostavia kuluttajia. Meille on myös tärkeää tuotteen hankinnan jälkeinen takuu ja käytön huolettomuus. Prestige PRO500 kaasugrilli on varustettu SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, joka tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 20 vuoden takuuohjelmalla.

Prestige PRO500 kaasugrillin korkea LIFT EASE™ tuplakuorinen kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä kestävillä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. 

Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja infrapuna sivupolttimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti. Prestige PRO500 grillin sisällä on valaistus ja etupanelissa NIGHT LIGHT™ säädinnuppien taustavalaistus auttamaan grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa. Säätönuppien taustavalo muuttuu punaiseksi, kun poltin on päällä ja siniseksi sen ollessa pois päältä. 

Prestige grillin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Grillin takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla Prestige PRO500 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

Prestige PRO500 grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka toimii omana yksikkönään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka korkeussäädettävänä grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ ruostumattomasta teräksestä valmistettu avoparila. Toisessa sivupöydässä upotettuna jää-/marinointiastia leikkuulaudalla. 

Tukevassa grillivaunussa on tilava kaapisto valaistuksella ja hitaasti sulkeutuvilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan hyllyjen lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

TARJOUS
Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli
Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli Napoleon’s Prestige PRO™ Series Grills Product Video Napoleon 2020 Prestige Pro™Commercial Napoleon’s Prestige PRO™ Series Grills Napoleon Prestige PRO500RSIB-3 Gas Grill Assembly Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 25,7 kW; pääpolttimot 16 kW, takapoltin 5,7 kW, SIZZLE ZONE sivupoltin 4 kW
Polttimet Ruostumaton teräs (1,7 mm 304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 4 kW, lxs 24x37 cm
Grillauskorkeus 94 cm
Grillausala lxs 71x46 cm, 3266 cm² + SIZZLE ZONE 24x37 cm, 888 cm²
Grillausalan materiaali ruostumaton teräs (9,5 mm)
Lämpöritilä lxs 71x23 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, lukittavissa
Mitat lxsxk 169x65x132 cm
Paino (kg) 115 kg
Pakkaus 1 kpl, 105x77x80 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top