Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst

2 199,00 €
SKU
00617
Tuotekuvaus

Napoleon Prestige P500 mallisto puhuttelee ammattilaisia ja kotikeittiön innostuneita kulinaareja ja meitä kaikkia hyvää ruokaa ja laadukkaita tuotteita arvostavia kuluttajia. Meille on myös tärkeää tuotteen hankinnan jälkeinen takuu ja käytön huolettomuus. Prestige P500 kaasugrilli on varustettu SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, joka tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 20 vuoden takuuohjelmalla.

Prestige P500 kaasugrillin korkea LIFT EASE™ tuplakuorinen kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä kestävillä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja infrapuna sivupolttimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti. Prestige grillin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Grillin takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla Prestige P500 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

Prestige P500 grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka toimii omana yksikkönään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka korkeussäädettävänä grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautainen avoparila. 

Tukevassa grillivaunussa on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla ja taittuvalla sivupöydällä. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst
Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst Napoleon P500 kaasugrilli Napoleon's Prestige Series Gas Grills Product Video
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 25,7 kW; pääpolttimot 16 kW, takapoltin 5,7 kW, SIZZLE ZONE sivupoltin 4 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (1,7 mm 304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 4 kW, lxs 24x37 cm
Grillauskorkeus 94 cm
Grillausala lxs 71x46 cm, 3266 cm²
Grillausalan materiaali ruostumaton teräs (7 mm)
Lämpöritilä lxs 71x23 cm, 1633 cm²
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, kahdet lukittavissa
Mitat lxsxk 168x68x127 cm
Paino (kg) 90 kg
Pakkaus 1 kpl, 82x82x66 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Prestige P500 kaasugrilli, rst
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top