Napoleon LEX605 kaasugrilli

2 199,00 €
SKU
00685
Tuotekuvaus

Napoleon LEX605 täysrosterinen, vankkarakenteinen suuri kaasugrilli, joka on varustettu SIZZLE ZONE™ infrapuna pohjapolttimolla ja infrapunatakapolttimella. LEX605 tarjoaa monipuolisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla.

NAPOLEON LEX605 tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. LEX605 kaasugrillissä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut energiatehokkaat polttimot JET FIRE™ kääntösytytyksellä, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ja NAPOLEON WAVE™ parilat, sekä tarkka ja helppolukuinen ACCU-PROBE™ lämpömittari.

LEX605 kaasugrillin tuplakuorinen korkea kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetalli sivuilla ja grillin kestävässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. LEX605:ssa on SIZZLE ZONE™ pohjapoltin omalla säädöllään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan, jolloin pihvejä valmistettaessa lihan syyt sulkeutuvat ja paisti pysyy mehukkaana. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä. LEX605 mallin säätönupit ovat taustavalaistuja helpottamaan käyttöä hämärtyvinä iltoina. Kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

LEX605 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kolmesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. LEX605 grillin toiseen sivupöytään on upotettu perinteinen sivukeitin valurautaisella keittoritilällä. Toisessa sivupöydässä upotettuna jää-/marinointiastia leikkuulaudalla. LEX605 grillin takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty keraaminen takapoltin suojaritilällä, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla LEX605 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

LEX605 grillivaunussa on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvan keruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Napoleon LEX605 kaasugrilli
Napoleon LEX605 kaasugrilli Napoleon LEX605 kaasugrillin säätönupeissa on taustavalaistus Napoleon LEX605 grillin sisällä SIZZLE ZONE pohjapoltin, keraaminen takapoltin sekä mahdollisuus hiiligrillaukseen. Hiilikaukalo myydään erikseen. Napoleon LEX605 toisessa sivupöydässä on jääpala/marinointiastia leikkuulaudalla. Napoleon LEX605 kaasugrilli Napoleon LEX605 sivukeittimellä kokkailet helposti lisukkeita tai vaikkapa kahvit grillauksen lomassa. Napoleon LEX605 kaasugrilli Napoleon LEX605 kaasugrilli Napoleon LEX kaasugrillit Napoleon LEX605RSBI Assembly Napoleon LEX605 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 27,3 kW; pääpolttimot 14,4 kW, SIZZLE ZONE pohjapoltin 4,8 kW, takapoltin 5,3 kW, sivukeitin 2,8 kW
Polttimet 3 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin 2,8 kW, keittoritilän halkaisija 24 cm
Grillauskorkeus 94 cm
Grillausala lxs 85x46, 3910 cm² + SIZZLE ZONE 24x37 cm, 888 cm²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs
Lämpöritilä lxs 85x18 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, kahdet lukittavissa
Mitat lxsxk 174x70x125 cm
Paino (kg) 90
Pakkaus 1 kpl, 105x77x63 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon LEX605 kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top