Vain 1 jäljellä

Napoleon LEX485 kaasugrilli

Tarjoushinta 1 399,00 € Regular Price 1 799,00 €
SKU
00616
Tuotekuvaus

Napoleon LEX485 täysrosterinen, vankkarakenteinen kaasugrilli, joka tarjoaa monipuolisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla.

NAPOLEON LEX485 tarjoaa suurenmoisen grillauskokemuksen ja juuri oikean kypsyysasteen kerta toisensa jälkeen. LEX485 kaasugrillissä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut energiatehokkaat polttimot JET FIRE™ kääntösytytyksellä, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ja NAPOLEON WAVE™ parilat, sekä tarkka ja helppolukuinen ACCU-PROBE™ lämpömittari.

LEX485 kaasugrillin tuplakuorinen korkea kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetalli sivuilla ja grillin kestävässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä. LEX485 mallin säätönupit ovat taustavalaistuja helpottamaan käyttöä hämärtyvinä iltoina. Kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

LEX485 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. LEX485 grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka toimii omana yksikkönään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka korkeussäädettävänä grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valuraudasta valmistettu avoparila. Toisessa sivupöydässä upotettuna jää-/marinointiastia leikkuulaudalla. LEX485 grillin takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty keraaminen takapoltin suojaritilällä, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla LEX485 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

LEX485 grillivaunussa on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvan keruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

TARJOUS
Napoleon LEX485 kaasugrilli
Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX485 kaasugrilli Napoleon LEX kaasugrillit Napoleon LEX485RSIB Assembly Napoleon LEX485 kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 22,2 kW; pääpolttimot 14,4 kW, takapoltin 4 kW, SIZZLE ZONE sivupoltin 3,8 kW
Polttimet 4 kpl, ruostumaton teräs (304)
Sivukeitin SIZZLE ZONE infrapunapoltin 3,8 kW, lxs 24x37 cm
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 68x46 cm, 3128 cm² + SIZZLE ZONE 24x37 cm, 888 cm²
Grillausalan materiaali WAVE ruostumaton teräs
Lämpöritilä lxs 68x18 cm
Lämpömittari ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
Pyörät 4 kpl, kahdet lukittavissa
Mitat lxsxk 157x70x124 cm
Paino (kg) 78 kg
Pakkaus 1 kpl, 88x77x63 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon LEX485 kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top