Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli

399,00 €
SKU
AS300K
Tuotekuvaus

Olitpa grillauksessa kotikeittiön kunkku tai intoileva aloittelija, tarvitset Napoleon Apollo 3in1 savustimen täydentääksesi grillikokoelmaasi. Tämä pieni mutta monipuolinen laite yhdistää kolme ruoanlaitto tapaa nopeasti ja helposti: perinteinen savustus, höyrysavustus ja hiiligrillaus.

Kolmella pinottavalla kammiolla varustettuna Apollo tekee helpoksi vaikkapa ottaa savustin ja hiiligrilli mukaan kalastusreissulle. Paksu posliiniemaloitu runko kierrättää savuaromit ruoan ympärillä lisäten aistikkaita makuja aina lihoista, juustoihin tai siihen mitä ikinä haluatkin savustaa. Kääntämällä Apollo savustimen yläkanteen ja pohjaan sijoitettuja ilmansäätöventtiileitä, pystytään tarkasti säätämään hiilien palamista ja siten savustimen sisälämpötilaa.

Ruoan valmistuksen helpottamiseksi savustimen kammiot on lisäksi varustettu koloilla, joista voidaan erillisen lämpömittarin anturit sijoittaa kammioihin, sekä savustettavaan ruokaan. Kun havaitaan lämpötilan tai savunmäärä kammioissa laskevan, ei kammioita tarvitse irrottaa toisistaan, vaan pelkkä tarkkailuluukun avaus riittää hiilten ja savulastujen lisäämiseksi. Näin toimien savustimen luukkujen ja kannen turha availu jää vähäiseksi, jolloin savu ja lämpötila kammioiden sisällä pysyvät tasaisena mahdollisimman pitkään. Vaikka, Apollo on ennen muuta savustin, pystytään se muuntamaan yksinkertaisesti helposti liikuteltavaksi hiiligrilliksi, jonka grillaus parilalla voidaan grillata useita suuria hampurilaispihvejä kerrallaan Se lämpenee nopeasti ja palaa pitkään käytitpä sitä sitten pienenä, keskikokoisena tai suurena kokoonpanona. Ei siis pelkoa, että ystäväsi jäävät nälkäisiksi, kun matkustat Apollo savustin mukanasi, tai annat sen hoitaa grillin virkaa pihakeittiössäsi.

Savustimen kuvun varustukseen kuuluvien viiden ripustuskoukun avulla voidaan Apollo savustimeen asettaa roikkumaan savustettavia ruokia kuten, erilaisia makkaroita, kaloja, kylkipaloja ja lihoja. Jopa 90 cm pitkä kala on mahdollista savustaa pystyasennossa tällä Napoleon Apollo 3in1 savustus/höyrysavustus/ grillillä! Jopa 3 telineellistä kylkiä, suuri porsaan potka ja kokonainen kana voidaan savustaa yhdellä kertaa Napoleon Apollo™ savustimen kolmen erillisen kammion ansiosta. Halkaisijaltaan kaksi 48 cm levyistä ritilää antavat paljon tilaa toimia, lisäksi hiiliarinalla varustettu hiilimalja tarjoaa helpon hiilien sytyttämisen ja tasaisen lämmönjaon. Apollon höyrysavustuksen vesimalja on tilavuudeltaan noin 10 litraa. Maljan voi täyttää vedellä, oluella, viinillä, mausteliemellä tai millä vain nesteellä, jonka hienostunutta aromia halutaan erilaisten savuaromien lisäksi ruokaan sitouttaa. Nesteen lisääminen maljaan saa myös aikaan ylimääräisen lämmönsitoutumisen nesteeseen jolloin hiiliä voidaan savustuksen alussa käyttää hieman runsaampi määrä. Makujen lisäksi höyry huolehtii samalla myös valmistettavan aterian kosteuden ja mehukkuuden säilymisestä.

Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli
Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli Napoleon's Homemade Rosemary Sugar Cured Bacon
Lisätietoja
Grillauskorkeus -
Grillausala 48 cm halkaisija
Grillausalan materiaali kromi lankaritilä
Lämpömittari kyllä, ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit
Lämpöritilä ei
Pyörät ei
Mitat lxsxk 50 x 50 x 120 cm
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:Napoleon Apollo AS300K savustin/hiiligrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top