BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli

1 990,00 €
SKU
12840
Tuotekuvaus

BeefEater Signature 3000S-4 on neljällä kestävällä rosterisella polttimolla varustettu upotettava kaasugrilli. Tehokkaat 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea rosterinen paistoalusta koostuu kahdesta parilasta, joista yksi on avoparila ja yksi sileäpintainen umpiparila. Kallistettujen pariloiden alla etureunassa on helposti irrotettavat rasvaurat, jolloin grillin puhdistus on vaivatonta.  Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Tuplakupuinen grillikupu on ruostumatonta terästä ja siinä on suuri ikkuna sekä lämpömittari. 

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistetut paistoalustat ovat pitkäikäiset ja helppohoitoiset. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden rosteri valettujen poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Signature kaasugrilleissä on kaksitasoiset ruskistuslevyt, joiden harjamainen muoto tasaa lämpöä avopariloille, sekä kerää avopariloilta tippuvaa rasvaa.  Grillatessa ruoasta tippuvat nesteet ja rasva ohittavat ensin ruskistuslevyt (lämmöntasauslevyt), joihin osuessaan osa nesteistä höyrystyy takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan. Tehokas poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin korkean tuplakupuisen grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli
BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 21,2 kW; pääpolttimot 21,2 kW
Polttimet 4 kpl, valurautaa
Sivukeitin lisävarusteena
Grillauskorkeus -
Grillausala lxs 80x48 cm, 3840 cm²
Grillausalan materiaali ruostumaton teräs
Lämpöritilä on
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Pyörät ei
Mitat (lxsxk) 82x57x53 cm, kupu avoinna korkeus cm
Paino (kg) 65
Pakkaus 1 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater Signature SS 4-polttimoinen upotettava kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top