BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli

1 599,00 €
SKU
BSB2050SA
Tuotekuvaus

BeefEater Signature 2000S-5 on viidellä kestävällä valurautaisella polttimolla varustettu upotettava kaasugrilli. Tehokkaat 3,5 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kolmesta parilasta, joista kaksi on avoparilaa ja yksi sileäpintainen umpiparila. Kallistettujen pariloiden alla etureunassa on helposti irrotettavat rasvaurat ja grillin alla ulosvedettävä rasvapelti, jolloin grillin puhdistus on vaivatonta.  Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Tuplakupuinen grillikupu on ruostumatonta terästä ja siinä on suuri ikkuna sekä lämpömittari. 

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen emaloidut valuraudasta valmistetut paistoalustat ovat pitkäikäiset ja helppohoitoiset. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Signature 2000 kaasugrilleissä on emaloidut ruskistuslevyt, joiden harjamainen muoto tasaa lämpöä avopariloille, sekä kerää avopariloilta tippuvaa rasvaa.  Grillatessa ruoasta tippuvat nesteet ja rasva ohittavat ensin ruskistuslevyt, joihin osuessaan osa nesteistä höyrystyy takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan. Tehokas poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin korkean grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli
BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli Cooking Perfect Steak on BBQ | BeefEater BBQ
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 17,5 kW; pääpolttimot 17,5 kW
Polttimet 5 kpl, valurautaa
Sivukeitin -
Grillauskorkeus -
Grillausala lxs 96x48 cm, 4608 cm²
Grillausalan materiaali emaloitu matta valurauta
Lämpöritilä on
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Pyörät ei
Mitat (lxsxk) 99,5x57x51 cm, kupu avoinna korkeus 54,8 cm
Paino (kg) 65
Pakkaus 1 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater Signature S2000-5 upotettava kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top