Vain 2 jäljellä

BeefEater Discovery 1000R5 Cabinet SideSolutions kaasugrilli

Tarjoushinta 749,00 € Regular Price 1 129,00 €
SKU
00760+94955
Tuotekuvaus

BeefEater 1000R5 Cabinet on viidellä kestävällä valurautaisella polttimolla ja sivukeittimellä varustettu kaasugrilli upeassa kaapistollisessa vaunussa, jossa pöytien päässä pyyhetangot ja edessä maustekorit. 

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen matta valurautaiset paistoalustat ovat läpeensä glaseeratut ja posliiniemaloidut. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Poltinten päällä olevat lämmöntasaajat toimivat samalla myös suojana paistopinnalta tippuvalta rasvalta. Poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Toisessa sivupöydässä on tehokas sivukeitin, jonka rengasmainen poltin on messingin ja valuraudan yhdistelmä. Se on tehokas, joten sillä saa keitettävät ruoat nopeasti valmiiksi. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. BeefEater Discovery 1000R Cabinet grillivaunussa tilava kaapisto ovilla ja se on rakenteeltaan kestävä ja helposti kasattava. Siinä on pyörät, joista pienemmät ovat lukittavissa. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Discovery 1000R5 Cabinet on viidellä kestävällä valurautaisella polttimolla ja tehokkaalla sivukeittimellä varustettu kaasugrilli. Tehokkaat 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kolmesta parilasta, joista kaksi on avopariloita ja yksi sileäpintainen kaksipuolinen umpiparila. Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Grillin sivukeitin on varustettu valurautaisella keittoritilällä ja sen päälle voi laskea kannen, kun se ei ole käytössä. Lämmöntasaajat suojaavat polttimia rasvoilta ja levittävät lämmön tasaisesti avopariloiden osuudelle. Grillikupu on posliiniemaloitua terästä ja siinä on ikkuna sekä lämpömittari. Mukana tulevan Trim Kit sarjan avulla voit tuunata grillin ulkonäköä sivutasoihin asennettavien ulokkeiden ja etuosaan kiinnitettävien maustehyllyjen kanssa.


TARJOUS
BeefEater Discovery 1000R5 Cabinet SideSolutions kaasugrilli
BeefEater Discovery 1000R5 Cabinet SideSolutions kaasugrilli BeefEater Discovery 1000R5 Cabinet SideSolutions kaasugrilli BeefEater Discovery 1000R5 Cabinet SideSolutions kaasugrilli BeefEater Discovery 1000R5 Cabinet SideSolutions kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 30,7 kW; pääpolttimot 26,5 kW ja sivukeitin 4,2 kW
Polttimet 5 kpl, valurautaa
Sivukeitin 4,2 kW
Grillauskorkeus 87 cm
Grillausala lxs 96x48 cm, 4608 cm²
Grillausalan materiaali läpiemaloitu matta valurauta
Lämpöritilä on
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Pyörät 4 kpl, kahdet lukittavissa
Mitat (lxsxk) 166 x 62,5 x 114 cm
Paino (kg) 70
Pakkaus 2 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater Discovery 1000R5 Cabinet SideSolutions kaasugrilli
Arvioni
To Top