BeefEater Discovery 1000R3s SideSolutions kaasugrilli sivukeittimellä

Tarjoushinta 429,00 € Regular Price 829,00 €
SKU
00620+94955
Tuotekuvaus

BeefEater 1000R3 on kolmella polttimolla ja tehokaalla sivukeittimellä varustettu grilli.Tehokkaat 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kahdesta glaseeratusta parilasta joista yksi on avopariloita ja yksi sileäpintainen umpiparila. Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Lämmöntasaajat suojaavat polttimia rasvoilta ja levittävät lämmön tasaisesti avopariloiden osuudelle. Grillivaunu on kestävää galvanoitua terästä.Grillikupu on posliiniemaloitua terästä ja siinä on ikkuna sekä lämpömittari. Tukeva nostokahva mahdollistaa kevyen mutta vakaan noston ja laskun.

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen matta valurautaiset paistoalustat ovat läpeensä glaseeratut ja posliiniemaloidut. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Poltinten päällä olevat lämmöntasaajat toimivat samalla myös suojana paistopinnalta tippuvalta rasvalta. Poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Toisessa sivupöydässä on tehokas sivukeitin, jonka rengasmainen poltin on messingin ja valuraudan yhdistelmä. Se on tehokas, joten sillä saa keitettävät ruoat nopeasti valmiiksi. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. BeefEater Discovery 1000R grillin vaunun etulevy on polttomaalattua terästä ja vaunu on rakenteeltaan kestävä ja helposti kasattava. Siinä on pyörät, joista pienemmät ovat lukittavissa. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

TARJOUS
BeefEater Discovery 1000R3s SideSolutions kaasugrilli sivukeittimellä
BeefEater Discovery 1000R3s SideSolutions kaasugrilli sivukeittimellä BeefEater Discovery 1000R3s SideSolutions kaasugrilli sivukeittimellä BeefEater Discovery 1000R3s SideSolutions kaasugrilli sivukeittimellä
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 20,1 kW; pääpolttimot 15,9 kW ja sivukeitin 4,2 kW
Polttimet 3 kpl, valurautaa
Sivukeitin 4,2 kW
Grillauskorkeus 87 cm
Grillausala lxs 64x48 cm, 3072 cm²
Grillausalan materiaali läpiemaloitu matta valurauta
Lämpöritilä on, (lxs) 59,5 x 13 cm
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Pyörät 4 kpl
Mitat (lxsxk) 141 x 59 x 116 cm
Paino (kg) 50
Pakkaus 2 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater Discovery 1000R3s SideSolutions kaasugrilli sivukeittimellä
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top