BeefEater Discovery 1000R3 SideSolutions kaasugrilli

779,00 €
SKU
00625+94955
Tuotekuvaus

BeefEater 1000R3 SideSolutions on kolmella kestävällä valurautaisella polttimolla varustettu kaasugrilli, jossa pöytien päässä pyyhetangot ja edessä maustekorit. 

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen matta valurautaiset paistoalustat ovat läpeensä glaseeratut ja posliiniemaloidut. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan laittaa kaikenlaista ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Poltinten päällä olevat lämmöntasaajat toimivat samalla myös suojana paistopinnalta tippuvalta rasvalta. Poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. BeefEater Discovery 1000R grillin vaunun etulevy on polttomaalattua terästä ja vaunu on rakenteeltaan kestävä ja helposti kasattava. Siinä on pyörät, joista pienemmät ovat lukittavissa. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

BeefEater Discovery 1000R3 on kolmella kestävällä valurautaisella polttimolla varustettu kaasugrilli. Tehokkaat 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kahdesta parilasta joista yksi on avopariloita ja yksi sileäpintainen kaksipuolinen umpiparila. Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Lämmöntasaajat suojaavat polttimia rasvoilta ja levittävät lämmön tasaisesti avopariloiden osuudelle. Grillikupu on posliiniemaloitua terästä ja siinä on ikkuna sekä lämpömittari. Mukana tulevan Trim Kit sarjan avulla voit tuunata grillin ulkonäköä sivutasoihin asennettavien ulokkeiden ja etuosaan kiinnitettävien maustehyllyjen kanssa.


BeefEater Discovery 1000R3 SideSolutions kaasugrilli
BeefEater Discovery 1000R3 SideSolutions kaasugrilli BeefEater Discovery 1000R3 SideSolutions kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 15,9 kW; pääpolttimot 15,9 kW
Polttimet 3 kpl, valurautaa
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus 87 cm
Grillausala lxs 64x48 cm, 3072 cm²
Grillausalan materiaali läpiemaloitu matta valurauta
Lämpöritilä on, (lxs) 59,5 x 13 cm
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Pyörät 4 kpl
Mitat (lxsxk) 141 x 59 x 116 cm
Paino (kg) 50
Pakkaus 2 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater Discovery 1000R3 SideSolutions kaasugrilli
Arvioni
To Top