BeefEater Clubman kaasugrilli

699,00 €
SKU
16540
Tuotekuvaus

Olipa kyseessä sitten kulmakunnan jalkapallomatsi tai yhdistyksen kevätjuhlat BeefEater Clubman toimii mainiona ruoanlaittokoneena.

Clubman on nestekaasukäyttöinen, tehokas ja helppokäyttöinen markkinagrilli, joka liikkuu mukana auton takakontissa tai peräkärryssä. Se on helppo ja nopea pystyttää, ja sen kokoontaitettavien jalkojen ja alaslaskettavien sivutasojen ansiosta grilli menee pieneenkin tilaan. Myös isot lukittavat pyörät helpottavat tukevan Clubmanin siirtelyä ja käsittelyä eri alustoilla kuten esimerkiksi ruohikolla.

Irrotettavan, massiiviteräksestä valmistetun ison paistolevyn alla on neljä tehokasta valurautapoltinta, joilla kaikilla on omat säätimet. Näin voidaan esimerkiksi osalla parilaa paistaa lisää syötävää, kun toisaalla paistolevyn alla pidetään polttimet pienemmällä lämmöllä ja siinä pidetään esimerkiksi valmiiksi paistetut makkarat ja hampurilaiset lämpiminä. Vankkarakenteisen Clubmanin käyttö ja puhdistus on helppoa. Sisäänrakennetun piezosytyttimen avulla grilli on helppo sytyttää, rasva-kuppi kerää paistorasvat ja irrotettava paistolevy helpottaa puhdistusta ja säilytystä.

Iso yhtenäinen paistopinta on 5 mm paksua pinnoitettua massiiviterästä. Se saadaan irrotettua puhdistusta tai kuljetusta varten kätevien siipimutterien avulla. Grilli on helposti liikuteltavissa kalustepyöriensä avulla, joista kahdessa on lukitukset. Sivutasot ja jalat saadaan taitettua kuljetuksen ajaksi.

BeefEater Clubman kaasugrilli
BeefEater Clubman kaasugrilli BeefEater Clubman kaasugrilli
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 24 kW
Polttimet 4 kpl, valurautaa
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus 87 cm
Grillausala lxs 96x52 cm, 4992 cm²
Grillausalan materiaali massiiviteräs
Lämpöritilä ei
Lämpömittari ei
Pyörät 4 kpl, kahdet lukittavissa
Mitat lxsxk 152 x 52 x 83 cm
Paino (kg) 65
Pakkaus 1 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater Clubman kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top