BeefEater Clubman kaasugrilli ruostumatonta terästä

Tarjoushinta 990,00 € Regular Price 1 299,00 €
SKU
16440
Tuotekuvaus

Olipa kyseessä sitten kulmakunnan jalkapallomatsi tai yhdistyksen kevätjuhlat BeefEater Clubman toimii mainiona ruoanlaittokoneena.

Clubman on nestekaasukäyttöinen, tehokas ja helppokäyttöinen markkinagrilli, joka liikkuu mukana auton takakontissa tai peräkärryssä. Se on helppo ja nopea pystyttää, ja sen kokoontaitettavien jalkojen ja alaslaskettavan sivutason ansiosta grilli menee pieneenkin tilaan. Myös isot lukittavat pyörät helpottavat tukevan Clubmanin siirtelyä ja käsittelyä eri alustoilla kuten esimerkiksi ruohikolla.

Irrotettavan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun ison paistolevyn alla on neljä tehokasta valurautapoltinta, joilla kaikilla on omat säätimet. Näin voidaan esimerkiksi osalla parilaa paistaa lisää syötävää, kun toisaalla paistolevyn alla pidetään polttimet pienemmällä lämmöllä ja siinä pidetään esimerkiksi valmiiksi paistetut makkarat ja hampurilaiset lämpiminä.

Vankkarakenteisen Clubmanin käyttö ja puhdistus on helppoa. Sisäänrakennetun piezosytyttimen avulla grilli on helppo sytyttää, rasva-kuppi kerää paistorasvat ja irrotettava paistolevy helpottaa puhdistusta ja säilytystä.

Iso yhtenäinen paistopinta on ruostumatonta terästä. Se saadaan irrotettua puhdistusta tai kuljetusta varten kätevien siipimutterien avulla. Grilli on helposti liikuteltavissa kalustepyöriensä avulla, joista kahdessa on lukitukset. Sivutasot ja jalat saadaan taitettua kuljetuksen ajaksi.

TARJOUS
BeefEater Clubman kaasugrilli ruostumatonta terästä
Lisätietoja
Teho kokonaisteho 24 kW
Polttimet 4 kpl, valurautaa
Sivukeitin ei
Grillauskorkeus 87 cm
Grillausala lxs 96x52 cm, 4992 cm²
Grillausalan materiaali ruostumaton teräs
Lämpöritilä ei
Lämpömittari ei
Pyörät 4 kpl, kahdet lukittavissa
Mitat lxsxk 152 x 52 x 83 cm
Paino (kg) 75 kg
Pakkaus 1 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater Clubman kaasugrilli ruostumatonta terästä
Arvioni
To Top