BeefEater Artisan Proline ulkokeittiö

8 809,00 €
SKU
00985+00982+00984
Tuotekuvaus

Australialainen BeefEater® tarjoaa kesäpihoille ja terasseille helposti koottavan ja kaiken tarpeellisen sisältävän ulkokeittiön.

BeefEater Artisan Proline ulkokeittiö
BeefEater Artisan Proline ulkokeittiö BeefEater Artisan Proline ulkokeittiö BeefEater Artisan Proline ulkokeittiö BeefEater Artisan Proline ulkokeittiö BeefEater Artisan Proline ulkokeittiö

Australialainen BeefEater® tarjoaa kesäpihoille ja terasseille helposti koottavan ja kaiken tarpeellisen sisältävän ulkokeittiön. BeefEater Artisan ulkokeittiön luonnonkivitasoon on upotettu kestävä 4-polttimoinen kaasugrilli ruostumattomasta teräksestä valmistetulla, sekä tehokas itsenäisenä toimiva sivukeitin monikehäisellä polttimolla. Artisan ulkokeittiössä grillin alla tilava kaapisto kahdella ovella, sekä kaasupullokaappi ovella sivukeittimen alla. Grilli ja sivukeitin toimivat samasta kaasupullosta.

BeefEater Signature ProLine sarjan laadukkaasta 304 ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla upotettavilla suoralinjaisilla kaasugrilleillä varmistut herkullisten grillaushetkien saavuttamisesta. Signature ProLine kaasugrilli ei ole ainoastaan tyylikäs vaan myös erittäin tehokas grilli monipuolisilla ruoanlaitto mahdollisuuksilla. Grilliosan kuusi tehokasta poltinta toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Polttimoiden käynnistys tapahtuu elektronisella sytyttimellä, jokaisessa säätönupissa omansa. Lämmöntasaajat suojaavat polttimia rasvoilta ja levittävät lämmön erittäin tasaisesti avopariloiden osuudelle, varmistaen huolettoman grillauksen. Suuri ja tukeva paistoalusta koostuu valurautaisista pariloista; avoparilat ja sileäpintainen umpiparila. BeefEater Signature Proline sarjan valurautainen paistopinta siirtää lämmön tehokkaasti ruokaan, kuljettaen samalla kypsennyksestä syntyvät rasvat ja nesteet parilan uramaisen muotoilun ansiosta grillin etuosaan sijoitettuihin irrotettaviin rasvan keruu astioihin, jotka helpottavat grillin puhtaanapitoa. Signature ProLine kaasugrilli on saatavana joko korkealla tuplakuorisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kahvallisella grillikuvulla, jossa lämpömittari ja lämpöhylly tai rosterisella suojakannella. Kupu ei avattunakaan vie paljoa tilaa grillin takaa, jolloin grillin voi sijoittaa myös lähelle seinää. Kun kupua tai suojakantta ei käytetä saadaan yhtenäinen taso, jossa voidaan valmistaa ja tarjoilla ruokaa molemmilta puolilta grilliä

Signature ProLine sarjan QuadBurner™ sivupolttimolla lisäät jokapäiväistä ruuanlaitto nautintoa vielä entisestään. Sivukeitin on valmistettu laadukkaasta 304 ruostumattomasta teräksestä ja se sulautuu ProLine sarjan grillien viereen upotettavaksi, tehden BeefEater ulkokeittiöstä tyylikkään ja viimeistellyn kokonaisuuden. Proline keitin tehokkaalla 6,4 kW:n kolmikehäisellä kaasupolttimolla on varustettu tukevalla valurautaisella keittoritilällä, johon sopii tasapohjaisten astioiden lisäksi myös aito pyöreäpohjainen Wok-pannu. Kun keitintä ei käytetä, sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi, peittää käyttökytkimen ja keittoritilän luoden työtasoon linjakkaan ilmeen.

Lisätietoja
Teho 4 poltinta, yhteisteho 19,75 kW.
Polttimet ruostumaton teräs
Sivukeitin 6,4 kW
Grillauskorkeus 92 cm
Grillausala lxs 90x50 cm, 4500 cm²
Grillausalan materiaali mattaemaloitu valurauta
Lämpöritilä on
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Pyörät ei
Mitat lxsxk 175x74,2x90(-95)cm
Paino (kg) 120
Pakkaus 2 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater Artisan Proline ulkokeittiö
Arvioni
To Top