BeefEater 1100SS 5-polttimoinen upotettava kaasugrilli

Tarjoushinta 790,00 € Regular Price 1 379,00 €
SKU
16350
Tuotekuvaus

BeefEater 1100SS5 grilliosan viisi tehokkasta 5,3 kW:n polttimot toimivat omilla säädöillään, jolloin grillissä valmistuu ruokaa niin pienelle kuin isolle porukalle. Upea valurautainen paistoalusta koostuu kolmesta glaseeratusta parilasta joista kaksi on avopariloita ja yksi sileäpintainen umpiparila. Polttimoiden käynnistys tapahtuu patterittoman Quartz Start sytyttimen avulla, joka on rakennettu säätönuppiin. Lämmöntasaajat suojaavat polttimia rasvoilta ja levittävät lämmön tasaisesti avopariloiden osuudelle. Grillikupu on ruostumatonta terästä ja siinä on ikkuna sekä lämpömittari. Tukeva nostokahva mahdollistaa kevyen mutta vakaan noston ja laskun.

BeefEaterin suurenmoinen kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Sen matta valurautaiset paistoalustat ovat läpeensä glaseeratut ja posliiniemaloidut. Ne eivät ruostu, eikä ruoka pala niihin kiinni ja mikä tärkeintä ruoanlaitto onnistuu vähemmällä rasvankäytöllä. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden valurautaisten poltinten ansiosta ja näin BeefEater mahdollistaa suoran ja epäsuoran lämpötilan käytön. Joten sillä voidaan monipuolisesti ruokaa perinteisen grillauksen lisäksi. Poltinten päällä olevat lämmöntasaajat toimivat samalla myös suojana paistopinnalta tippuvalta rasvalta. Poltin käynnistetään patterittoman Quartz Start liekkisytyttimen avulla, joka on säätönupin yhteydessä. Tätä sytytintä on helppo käyttää ja se on varmatoiminen ja pitkäikäinen. BeefEaterin grillikuvun tukeva kahva takaa vakaan kuvun ylös noston ja alas laskun. Lämpöhylly on sijoitettu runkoon, joten se ei nouse kuvun mukana ja on tarvittaessa otettavissa pois lisätilan saamiseksi. Viiden vuoden takuuohjelma määrittelee eri osille myönnettävät takuut, joten BeefEater on huoleton ruoanlaittokone ympärivuotiseen käyttöön.

TARJOUS
BeefEater 1100SS 5-polttimoinen upotettava kaasugrilli
BeefEater 1100SS 5-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater 1100SS 5-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater 1100SS 5-polttimoinen upotettava kaasugrilli BeefEater 1100SS 5-polttimoinen upotettava kaasugrilli
Lisätietoja
Teho Kokonaisteho 26,5 kW; pääpolttimot 26,5 kW
Polttimet 5 kpl, valurautaa
Sivukeitin -
Grillauskorkeus -
Grillausala lxs 96x48 cm, 4608 cm²
Grillausalan materiaali läpiemaloitu matta valurauta
Lämpöritilä on
Lämpömittari kyllä, Celsius/Fahrenheit
Pyörät -
Mitat (lxsxk) 100,6x58x52,5 cm, kupu avoinna korkeus 79 cm
Paino (kg) 55 kg
Pakkaus 1 kpl
Arvostele tuote
Olet arvostelemassa:BeefEater 1100SS 5-polttimoinen upotettava kaasugrilli
Arvioni
Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
To Top