kuvapalkki_matala kuvapalkki_matala1920x400 verkkokauppabanneri_200x200

Cactus Jack 16'' Special Edition savustin

Cactus_Jack_savustin_SpecialCactus Jack Special Edition 16'' savustin

Ruuanvalmistaminen aidolla puulla, epäsuorasti vie grillauksen alkujuurilleen saaden ruokaan mahdollisimman herkullisen maun mutta pitäen sen mehukkaana ja mureana. Puusavustimella luot oman tulesi, säädät savun makua, ja kun tämä on opittu onnistut luomaan maukkaita herkkuhetkiä grillistä kerrasta toiseen. Savustimen käyttö vaatii harjoittelua ja aikaa, pitmasteriksi tullaan harjoittelulla ja nämä ruuanlaitto tekniikat jokainen oppii helposti ja nopeasti. Ruuanlaitossa suositeltavia puulajeja ovat lehtipuut, kuten koivu tai leppä ja makuaromeja saadaan lisää, kun käytetään esimerkiksi hedelmä- tai marjapuiden karsittuja oksia. Cactus Jack on grillauksesta ja savustuksesta nauttivalle puu/hiilitoiminen monitoimikone. Cactus Jackilla saadaan aikaan monen tyyppistä ruokaa grillaten, savustaen ja paahtaen. Sillä voi esimerkiksi savustaa monta kiloa lohta, paahtaa kokonaisia ruhoja matalalla lämmöllä tai valmistaa herkulliset rapeapohjaiset pizzat.

Cactus Jackin laadukas paksu (6,5 mm) teräksinen rakenne tekee grillistä tukevan ja kestävän, sen paksu runko on hiekkapuhallettu ja käsitelty jopa 700 asteen lämpöä kestävllä väripinnoitteella, joten se kestää kovaa käyttöä ja olosuhteita. Runko varaa itseensä lämpöä ja takaa tasaisen lämmöntuoton. Grillin paistopinnat, sekä tulipesän ritilä ovat kestävää ruostumatonta terästä, tulipesän ritilällä voidaan grillata suoralla lämmöllä nopeasti grillattavia ruokia suoraan hiilloksen päällä, grillausosan alaosaan voi myös halutessaan laittaa hiiliä ja valmistaa suoralla lämmöllä ruokaa. Tulipesän luukun ollessa kiinni voit asettaa sen päälle kahvipannun ja keittää herkulliset kupit kahvia ruoanlaiton lomassa. Cactus Jack on todellinen ruoanlaiton monitoimilaite, jossa tulipesä on oikealla, keskellä ruoanvalmistusosa ja vasemmalla savupiippu. Tulipesässä ja ruoanvalmistusosassa omat suljettavat luukut puisilla lämpöäkestävillä kahvoilla.

Cactus Jackin lämmön- ja savuntuottoa säädellään tulipesän luukun ilmansäätöventtiilillä, sekä savupiipun päällä olevalla venttiilillä. Venttiileillä säädetään myös palamiseen tarvittavaa ilmamäärää, sekä grillin sisälle muodostuvaa vetoa. Grillausosan kannessa on lämpömittari joka helpottaa ruoanvalmistuksen seuraamista. Tulipesän ja ruoanvalmistusosion väliin on mahdollista asettaa irrotettava patentoitu keraaminen vaahtokivi, joka mahdollistaa lämmön kierron vasemmalta oikealle, se myös estää tuhkan ja palamisesta aiheutuvan noen pääsemisen ruoanvalmistusosaan. Savustimen piipun alla on tarviketanko, grillaustason edessä laskutaso ja grillausosan alla hylly ja grillin pyörät ja jalat on pinnoitettu vahvalla ja kestävällä kumilla.

Osta verkkokaupastamme --->
  • grillausala 71x40 cm
  • paistopinnat ja tulipesän ritilä ruostumatonta terästä
  • mitat (lxsxk) 145 x 80 x 145 cm
  • paino 150 kg

Tuotekoodi

  • 00605 Cactus Jack Special Edition 16'' grilli

Lisävarusteena suojahuppu ja muut tarvikkeet.