kuvapalkki_matala kuvapalkki_matala1920x400 verkkokauppabanneri_200x200

WeGrill In & Out kaasugrilli ulko- ja sisäkäyttöön

WeGrill In&Out kaasugrilli
WeGrill In&Out kaasugrilli
WeGrill In&Out kaasugrilli
WeGrill In&Out kaasugrilli
WeGrill In&Out kaasugrilli

Ainoa täysin hajuton ja savuton kaasugrilli, jota voidaan käyttää ulkotilojen lisäksi ravintolakeittiöissä ja myös kotona sisätiloissa. WeGrill In&Out grilli ei tuota epämiellyttävää hajua eikä savua, jonka ansiosta sen käyttö kotona sisätiloissa, sekä parvekkeella on mahdollista häiritsemättä naapureita. Sen erittäin nopea kypsennystekniikka mahdollistaa myös kokille nautinnollisen hetken nauttia ystävien kanssa seurustelusta ruuan valmistuksen lomassa. Lisäksi grillin säilytys sen mukana tulevassa kanto kassissa vie vain vähän tilaa, koska grilli on purettavissa säilytykseen ja kasattavissa käyttövalmiiksi alle viidessä minuutissa.   

Kuin grillaisi aidolla hiilloksella

WeGrill grillausmetodi tuottaa polttimon pintaan 850C˚ kuumuuden, jonka muodostaman infranpuna säteilyn avulla ateria pystytään grillaamaan hiiligrillin hiillosta vastaavalla tekniikalla, kuitenkin ilman savua ja häiritsevää käryä. Koska ruokaan kohdistuu hiillosmainen lämpö ylhäältä päin, eivät ruuasta tihkuvat nesteet ja rasvat syty lainkaan palamaan, vaan ne valuvat grillausritilän alapuolella sijaitsevaan rasvankeräys astiaan, josta niiden puhdistus on helppoa. Tämä tekniikka mahdollistaa erittäin nopean kypsennyksen, joka sulkee ravinteet sisälle, menettämättä ruualle tyypillistä aromia, kosteutta ja mehevää rakennetta. Tämä grillaus metodi on myös avain terveelliseen ruuan valmistukseen ilman ylimääräistä rasvaa.

WeGrill grillissä pystyy valmistamaan samoja ateria kokonaisuuksia, joita myös perinteisessä grillissä on mahdollista tehdä ja tämän lisäksi se soveltuu erityisen hyvin lihan kypsennykseen kaksivaiheisesti. Ensin lihan pintaan muodostetaan kunnollinen rapea suutuntuma kypsentämällä grillin ylimmällä tasolla noin yksi minuutti/puoli, jonka jälkeen liha siirretään hitaampaan loppukypsennykseen grillin alemmille tasoille, saaden aikaan erittäin mehukas lopputulos. Lihan kypsyysastetta on vaivatonta säädellä polttimen teho asetuksilla, vaihtamalla grillausritilän etäisyyttä polttimeen sekä loppukypsennyksen ajalla.

Myös aidot Italialaiset pizzat, bruschetat, focacciat ja muut litteä tyyppiset leivonnaiset valmistuvat WeGrill grillissä lisävarusteena myytävän pizzakiven avulla vaivattomasti yläpuolisen infra puna polttimen lämmön alla. Kannattaa kokeilla!

Erittäin helppo puhdistaa

WeGrill grilli on, keraamista infrapunapoltinta lukuun ottamatta, valmistettu kokonaan korkealuokkaisesta 304 ruostumattomasta teräksestä, jonka lisäksi grillin voi nopeasti purkaa osiin, joten se on helppo ja nopea puhdistaa myös esimerkiksi astianpesukoneessa. Lisävarusteena myytävän ruostumattomasta teräksestä valmistetun keittoritilän avulla IN&OUT grilliä voidaan käyttää myös tehokkaana infra puna keittimenä sisä- ja ulkotiloissa. Grilliin on saatavilla myös runsas valikoima muita ruuanvalmistusta helpottavia lisävarusteita.  WeGrill on korkealuokkainen eurooppalainen tuote joka on 100 % suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

Osta verkkokaupastamme --->
  • keraaminen infrapunapoltin
  • paistoalusta 38 x 28 cm, ruostumatonta terästä
  • runko kestävää ja laadukasta 304 ruostumatonta terästä
  • kasaan taittuva rakenne helpottaa grillin säilytystä
  • mitat (lxsxk) 42 x 31 x 38 cm
  • paino 18 kg
  • CE-hyväksytty sisä- ja ulkokäyttöön

Tuotekoodit

  • WGIO17 WeGrill IN&OUT kaasugrilli ruostumatonta terästä

Lisävarusteena suojahuppu, pöytä, monipuoliset grillaustarvikkeet.