kuvapalkki_matala kuvapalkki_matala1920x400 verkkokauppabanneri_200x200

Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli

Napoleonin Prestige PRO500 on korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu kaasugrilli. Tämä tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli on omiaan kaikkien laatutietoisten grillaajien terassille tai patiolle. Napoleon Prestige mallisto puhuttelee ammattilaisia ja kotikeittiön innostuneita kulinaareja ja meitä kaikkia hyvää ruokaa ja laadukkaita tuotteita arvostavia kuluttajia. Meille on myös tärkeää tuotteen hankinnan jälkeinen takuu ja käytön huolettomuus. Prestige PRO500 kaasugrilli on varustettu SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, joka tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli 20 vuoden takuuohjelmalla.
Napoleon_Prestige_PRO500_kaasugrilliNapoleon Prestige PRO500 kaasugrilli
Napoleon_Prestige_PRO500_kaasugrilli
Napoleon_Prestige_PRO500_kaasugrilli
Napoleon_Prestige_PRO500_kaasugrilli
Napoleon_Prestige_PRO500_kaasugrilli

Prestige PRO500 kaasugrillin korkea LIFT EASE™ tuplakuorinen kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä kestävillä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on ruostumattomasta teräksestä (304) valmistetut polttimet ja kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka tarjoilee lämpöä kovaa ja korkealta, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. 

Polttimet sytytetään jokaisen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä, lisäksi grillin ja infrapuna sivupolttimen säätönupit on muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti. Prestige PRO500 grillin sisällä on valaistus ja etupanelissa NIGHT LIGHT™ säädinnuppien taustavalaistus auttamaan grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa. Säätönuppien taustavalo muuttuu punaiseksi, kun poltin on päällä ja siniseksi sen ollessa pois päältä. 

Prestige grillin WAVE™ paistoalustat muodostuvat kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avoparilasta, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Grillin takaseinässä on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon. NAPOLEON hiilikaukalon, joka myydään lisävarusteena, avulla Prestige PRO500 grilli muuttuu kaasugrillistä hiiligrilliksi, Napoleon hybridi.    

Prestige PRO500 grillin toiseen sivupöytään on upotettu yksi Napoleonin innovaatioista, kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka toimii omana yksikkönään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka korkeussäädettävänä grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ ruostumattomasta teräksestä valmistettu avoparila. Toisessa sivupöydässä upotettuna jää-/marinointiastia leikkuulaudalla. 

Tukevassa grillivaunussa on tilava kaapisto valaistuksella ja hitaasti sulkeutuvilla ovilla. Kookkaassa kaapissa on säilytystilan hyllyjen lisäksi, ovien takana katseilta piilossa grillin rasvankeruu järjestelmä, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta ja sen tyylikäs lisävarusteena myytävä kankainen suojahuppu pitää grillin siistinä, kun grilli ei ole käytössä.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin. 

Osta verkkokaupastamme --->
Katso kuvastosta --->
 • kokonaisteho 25,7 kW
 • neljä poltinta ruostumatonta terästä JET FIRE sytytyksellä, yhteisteho 16 kW
 • takapoltin ruostumatonta terästä 5,7 kW
 • SIZZLE ZONE sivupoltin 4 kW
 • paistoalusta 71 x 46 cm² + SIZZLE ZONE 24x37 cm, 888 cm²
 • grillikupu ruostumatonta terästä lämpömittarilla ja lämpöhyllyllä
 • lämmöntasausjärjestelmä ruostumatonta terästä
 • WAVE™ avoparilat 9,5 mm ruostumatonta 304 terästä
 • grilliosa kasattuna
 • mitat (lxsxk) 169 x 65 x 132 cm
 • paino 115 kg

Tuotekoodi

 • 00795 Napoleon Prestige PRO500 kaasugrilli

Lisävarusteena suojahuppu, paistinkäännin, hiilikaukalo, umpiparila ja muut monipuoliset grillaustarvikkeet.

Lataa kaasugrillin tekninen erittely (pdf)
Lataa takuuohjelma (pdf)