Tilaa uutiskirje

Nimi
Sähköposti
Kaupunki

Kuvastot

genesi ascot
napoleon grilli esite
mokki   kaasuliedet

napoleon 2017

Rekisteröi Napoleon -grillisi täältä >

Tutustu Napoleon Rogue mallistoon tästä --->

Katso kuvastosta --->

Napoleonin uutuussarja laadukkaita kaasugrillejä tarjoaa perinteisen ja monipuolisen kaasugrillin tyylikkäästi viimeistellyssä rungossa. R425PK ja R425SB kuvut ovat kestävää posliiniemaloitua terästä ja R425SIB mallin tuplakuorinen kupu korkealuokiteltua ruostumatonta terästä. Kupu on muotoiltu ja saranoitu siten, että ne vievät avattuna vain vähän tilaa syvyys suunnassa. Grillien kuvuissa on laadukas ja helposti luettava ACCU PROBE lämpömittari, jossa Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.

Grillien kestävässä alumiinivalu tulipesässä on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua poltinta, jotka on suojattu kaksitasoisilla lämmöntasauslevyillä, joten ne luovuttavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle. Polttimet sytytetään säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.

R425PK ja R425SB paistoalustat muodostuvat WAVE™ avopariloista, jotka ovat emaloitua valurautaa. Napoleonin WAVE™ valurautaiset avoparilat on muotoiltu siten että niiden harjamainen muoto on kärjestään terävä jolloin grillatessa avoparila muodostaa vain pienen kosketuspinnan ruokaan. Tämän ansiosta luot ateriaasi tyylikkäät aaltomaiset raidat ja lisäksi ruoka kypsyy tasaisen mehukkaaksi ja rapeaksi. Aaltomainen muoto helpottaa myös pariloiden puhdistamista grilliharjasten osuessa aina oikeassa kulmassa parilaan. Valurautaisten pariloiden toisella puolella on sen pintaan muotoillut rasvaurat, jolloin esimerkiksi lihaa kypsennettäessä syntyvät lihasnesteet ohjautuvat pois grillausalueelta, ehkäisten leimahdusten syntymistä. R425SIB WAVE™ avoparilat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä.

ROGUE malliston R425SIBPSS on varustettu SIZZLE ZONE™ infrapunapolttimolla, joka toisessa sivutasossa upotettuna. SIZZLE ZONE™ poltin kehittää liki 1000 asteen kuumuuden grillauspinnalle, jolloin lihan käsittely on nopeaa ja maku upean mehukas. ROGUE malliston R425SB on varustettu perinteisellä sivukeittimellä, joka upotettuna toiseen sivutasoon.

Grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ovella. Grillivaunun sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä (pöydät alhaalla leveys 89 cm). Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.